Léteznek olyan NEM fizetős weboldalak, ahol ázsiaiakkal (japánok, koreaiak) lehet beszélgetni angolul?
italki.com , de sajnos ráuntam, mert elég sok az inaktív ember, hetekig hiába néztem vissza és jelölgettem másokat.
(Évekkel ezelőtt viszont belefutottam egy működő oldalba, de elfelejtettem már melyik volt, viszont megtapasztaltam, és mások is mondták, hogy a japánok többsége szégyenlős angolul megnyílni, mert szégyennek érzik, hogy többségük keveset tud angolul, így hajlamos sok japán csak azt mondani, írni angolul, amiben halálbiztos, az meg általában nem sok...)
A bizonyos mázas népi cserépedénynek üzenem, hogy évtizedek óta sokan jenkik akarnak lenni, főleg fehér jenkik, csak tudnám, miért a könnyen butítható népekért rajonganak olyan sokan, értve ez alatt az amcsikat, bár tisztelet az értelmes kivételnek.
Ellenben az összes székely magyar felmenőm, valamint a japánok és koreaiak nagyon hasonlítanak egymáshoz, leszámítva a bőrszínt és a ferde szemet.
Tehát baromira nem akarok japán lenni, hanem, tudod édesem, a magyarok rokonai a japánok és a koreaiak,
de neked nem kötelező magyarnak lenned, azonosulhatsz inkább a felszínes, posvány felszínes, másokat lemészárló, tolvaj Nyugattal, kedvedre. (Bár léteznek kivételek.) Puszika, drága! ;) Tudja, kinek szólt. ;)
És még valami: a rokon az rokon, a magyar meg magyar. Én magyar vagyok,
nem japán, viszont érdeklődöm a rokonaim, a japánok iránt. Ennyi.
Ettől még nem állítom, hogy a japán nép és társadalom olyan nagyszerű volna száz százalékban, azonban azt igen, hogy többféle remek értékkel bírnak.
Utóbbi nem mondható el a Nyugatról...
Hacsak nem nagyítóval keresem a valódi értékeiket.
(A kivétel meg kivétel, vannak pl remek nyugati művészek, és ritkán, de egyes tudósok is ép eszűek Nyugaton, de ők tehát kivételek.)
Vkontakte
Itt mondjuk inkább oroszok vannak, de akad pár japán/koreai is. Ha regisztráltál akkor írhatsz priviben is nekem hátha tudok segíteni, mert van pár japán ismerősöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!