Írjak neki vagy inkább ne?
Figyelt kérdés
Megismertem egy fiút,mert barátkozni szeretett volna,de mindig én írok rá. Pár napja tök jól elbeszélgettünk,feltett nekem egy kérdést,amire válaszoltam is,de ő nem reagált semmit(ekkor már késő volt,és azt hittem csak elaludt,azért nem ír,de azóta már eltelt 2-3 nap) írjak neki vagy ne? Azon gondolkodtam,hogy megpróbálok célozni,hogy ő is írhatna vagy ilyesmi. Ti mit gondoltok?2017. aug. 6. 19:52
1/6 A kérdező kommentje:
Azért is kérdezem,mert nem akarom zavarni,nem akarok túl nyomulós lenni,mert lehet,hogy nem szeretne velem beszélgetni,éy akkoe tök gáz,hogy én meg erőltettem.
2017. aug. 6. 20:00
2/6 anonim válasza:
Szerintem ezt hagyd, nagyon úgy néz ki, hogy őt annyira ez a dolog nem mozgatja meg úgy mint téged.
3/6 anonim válasza:
próbálkozni lehet. nekem is elég sűrűn előfordul ez. én mondjuk már ráhagytam. lehet ő is azt várja, hogy írj, mert ő sem akar nyomulni.
4/6 anonim válasza:
Szerintem tégy még egy próbát, de ha ezután is nehézkesnek látod, hagyd.
5/6 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondoltam,egyszer meg megpróbálom és lehet,hog megtudjuk beszélni ezt a dolgot. Mindenesetre köszönöm az eddigi válaszokat!
2017. aug. 6. 20:17
6/6 anonim válasza:
Szia, én még mindíg azt mondom hogy írj neki, meg is kérdezheted konkrétan hogy miért nem ír neked, aztán ha arra sem válaszol, akkor lehet jobb nem erőltetni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!