Szerintetek össze jojjek egy olyan lánnyal aki thai boxol es szerintem engem is megverne?
Simán.
Na de aztán rendesen viselkedjél!
Mindig is megmosolyogtatott, amikor egy lány/nő ilyesmit csinált.
Pláne a filmekben, amikor szrrá veri a férfiakat.
Én semmi ilyesmit nem csinálok, csak egy hétköznapi autószerelő vagyok, aki nehéz dolgokat emelget.
Lehet, párat rásózhat egy férfira, de ha az elkapja.....
Persze ha nem egy 50 kilós emberkékről van szó, akkor nincs félnivalód.
A küzdősportos hölgyek elsőként tanulják meg: civilek ellen az erejüket/tudásukat használni tilos!
Ha verseny szinten csinálja, akkor kizárhatják a versenyekről, a legapróbb botránytól is.
Ha viszont nem versenyszinten űzi, akkor is ott van az esély, hogy bezárják előtte a terem ajtaját, mert sok klub nem tolerálja. (önvédelem ér, hárítás formájában - de támadni, és másban kárt tenni már nem).
Szóval bármily vicces is belegondolni, hogy a nőd erősebb, és mi mindent tudna veled, csinálni, ha egy kicsit is elkötelezett a sportág és az eszmeiség iránt, akkor ezzel nem fog visszaélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!