Internetes barátkozás? Hol?
Nekem erről az oldalról is lett, de elég vegyes a társaság, mint mindenhol.:)
Itt is volt, akivel az első 1-2 nap nagyon jó beszélgetések zajlottak, majd teljesen kifogytunk a témából. Akad olyan is, akivel hónapok óta beszélek, mindennap.
Továbbá nekem online játékokon keresztül születtek jó kapcsolataim, de lányként neked ez ha jól sejtem, akkor kilőve.:)
Anotalk is egy opció, de ott az évek alatt kikopott a normálisabb réteg java, valamint ott inkább párkapcsolat, mint sem barátság kialakítása a cél a többség részéről. Szóval én azt javaslom, hogy itt kutatgass, akár egy-egy tetszőleges kérdés alatti válaszokból szemezgetve, abból sok mindenre lehet következtetni az emberekkel kapcsolatban.:)
Remélem, valamelyest segítettem.
19F
1. Válaszoló: Dehogy, nem is gondoltam volna hogy támadás.:) Igazából olvastam egy könyvet, onnan kaptam kedvet, gondoltam én is "szerencsét próbálok", hátha.:) Na meg biztos csodálatos érzés lenne az első találka.:)
2. Válaszoló: Írok.:D
3. Válaszoló: Igen, segítettél, köszönöm szépen.;)
Beszélhetünk, most ha jól gondolom te is 16 vagy :)
16/L
Nekem is írjatok szívesen barátkoznék é. Is hasonló korúakkal. 14/L
Régen erre jó volt az anotalk de mostmár tele van perverzekkel szóval így ez is kilőve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!