Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Meghalt a barátnőm, vajon...

Meghalt a barátnőm, vajon örülne-e neki, ha megmutatnám az Anyukájának a blogját?

Figyelt kérdés

Pár hete tragikus balesetben meghalt a barátnőm. Volt fent egy nyilvános blogja a neten, apró kis emlék, ami utána megmaradt nekünk. Nem tartalmazott nagyon mély gondolatokat, de úgy hiszem, lehet, az Anyukája örülne neki, ha megmutatnám ezt a blogot.

Szerintetek ez etikus vagy nem?

Végigolvastam, semmi olyat nem írt, ami titkos lenne, ráadásul ez egy nyilvános blog, amit elvileg bárki olvashatott, aki rátalált a neten. Viszont elvileg az Anyukája nem tartozott az olvasói közé.

Biztos vagyok, nagyon örülne az Édesanyja ennek a pár kis gondolatnak, hiszen ez is a lánya élete volt, s annak egy apró szelete, és most úgy érzem, nem haragudna a Barátnőm sem amiatt, ha tudná, hogy megmutattam a blogot. Mégis... szerintetek mi az etikus?

Köszönöm.

2017. júl. 24. 00:42
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek! Hála istennek nagyon jól sült el a dolog, nagy boldogságot okoztam vele <3
2017. aug. 10. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!