Legjobb barátot megölelni?
Szeptembertől más suliba járunk mind a ketten, és nem szeretném elveszíteni a barátomat. Több mint 12 éve ismerjük egymást.
Szeretnék vele ebben a témában beszélni, de valahogy máshogy is szeretném kifejezni hogy ő a legjobb barátom.
Leszögezném hogy fiú vagyok és ő is az. Félreértés ne essék, nem vagyunk melegek.
Ha férfiasabb, akkor el fog lökni a Dunáig és bele is fojt.
Amennyiben férfinak azonosítható létére puszilkodós páva, akkor tedd.
#2-es a szeretet kinyilvánítása még nem jelenti azt, hogy páva, meg hogy nem férfias.
Hiszen a jó apa, ha meg akarja ölelni a fia, agyonveri, hogy "Hülye b**i", ugye? -.-"
Jelezném, hogy a legjobb barátom egy heteroszexuális férfi, aki tudja, hogy meleg vagyok. És láss csodát, ölelt már meg, nem is egyszer, mert figyusz csak: pont lesz**ja, hogy meleg vagyok, szimplán szeret. :D
Kedves kérdező: szexuális orientációtoktól függetlenül az, hogy valaki megöleli a legjobb barátját egy ilyen helyzetben, szép dolog!
és akkor mi van ha pasi vagy?
szerintem az érzéseket felvállalni és kimutatni nem ciki, és nem férfiatlan. és nem leszel meleg attól, hogy te felvállalod.
R.hadtul utálom ezt hogy belenevelik a férfiakba a "folytsd els az érzéseid" és légy katona mentalitást.
Bárcsak az én legjobb haverom legalább szavakkal támogatna..
27f
# 3
Persze, neked csak öröm ha taperolnak, mint a radiátort a hidegben :DDD
Az agyonverést meg bizonyára megkaptad s lehet nem eléggé, azért e hüleséged-példád:DDD
Persze, hogy néha átöleli az apró kölkét a szülő...
Fogd fel, hogy nem mindenki szereti, ha pasi létére egy másik pasi a nyakába omlik érzelgősségből.Már a puszilkodó pasik is elég ocsmány, kivéve számodra:DDD
Lehet te kezdted el azt a diszkós szokást is, hogy csapkodják a pasik egymás farát tiszteletből-szeretetből???
Itt nem magából kell kiindulni az embernek, hanem a másikból, mert betörsz aurájába mondhatni bár te még szájába is bizonyára...:DDD
Az egyenes beszédtől és egy két vállveregetéstől senki sem hőbörögne vélhetően, de ilyesmitől...áááá.
nyugodtan öleld meg szerintem. Persze ne csak úgy random. Ha azt érzed ha ő is szeretné akkor öleld meg, mert ha nem akarja, akkor kényelmetlen és félreérthető is lehet a helyzet számára és számodra is.
egyébként nem értem mi ez a nagy ellenszenv a válaszok között a férfi-férfi ölelés kapcsán. Azt leszögezném, hogy a középkori lovagok (akik ha lehet őket így nevezni a férfiasság szimbólumai :D) ha találkoztak egy nagyon közeli barátukkal akkor megölelték, SŐT! akár szájon is csókolták egymást! Ez a csók Oroszországban mai napig tradícionális köszönésnek számít.
Persze nem azt mondom h csókolózzatok :D csak ezzel szerettem volna megmutatni, hogy a heteroszexuális férfiak között az ölelés teljesen normális és nem új keletű dolog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!