Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem akarják megérteni a...

Miért nem akarják megérteni a barátaim, hogy nekem fesztivál közben is fontos a barátnőm és folyton vele írok?

Figyelt kérdés
Sörözés, koncert közbe simán belefér, hogy írunk. Ő otthon van, én fesztiválon és a többiek már piszkálnak, hogy tegyem le a telefont végre... De úgy meg jobban hiányzunk egymásnak!
2017. júl. 7. 12:16
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Munka miatt nem tudott jönni.
2017. júl. 7. 12:46
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert orbitálisan bunkó dolog a telefonodon lógni társaságban.

Ennyire nem lehettek életképtelenek, hogy még ilyenkor is non-stop egymás s-ggében kell lógnotok, miért nem elég naponta párszor beszélni? Ha ennyire nem bírod, minek mész nélküle bárhová?

2017. júl. 7. 12:46
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Mi ez az új duma, hogy a vele írok/írunk a beszélgetés szinonimája lett?

Amúgy tényleg idegesítő. Ha valakivel elmegyek szórakozni, ne nyomkodja a telefonját. Ha arra van ingerenciája, akkor meg minek jött?

2017. júl. 7. 12:50
 14/20 Clay Morrow ***** válasza:
100%
Irtó nagy parasztság, azért. Engemet is nagyon tud idegesíteni, mikor pár haverral kiülünk sörözni, mesélek valamit, azt utána azt veszem észre, hogy páran már nem is figyelnek és nyomkodják a telefont. Ennyi erővel tényleg ülhetnél otthon, csak a barátaidat idegesíted ezzel. Nem létezik, hogy ne bírnátok ki azt pár órát.
2017. júl. 7. 13:43
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Persze, érthető, mert a kapcsolatotok eleje. Ez mindig ilyen, minél több időt szeretnétek együtt tölteni.

De tudnotok kell élni egymás nélkül is, mert ez kicsit bunkóság, hogy barátaiddal vagy, de nem rájuk figyelsz, hanem telefonon irogatsz a barátnődnek.

Lazíts, engedd el magad, szórakozz!! (Mértékkel)

Annál jobban fogtok örülni, amikor látjátok majd egymást, ha hazamész.

2017. júl. 7. 13:45
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Válaszolnék a kérdésedre, de épp most irt messengeren a barátnőm.
2017. júl. 7. 14:53
 17/20 Fatal_3rror_ ***** válasza:
100%

1. Ahogy írják orbitális taplóság társaságban a telefonod nyomkodni. Ezzel azt tudatod hogy leszarsz konkrétan mindenkit, mert még azt a pár napot, órát, percet sem akarod 100%-ban rájuk szánni.

2. Mégis miről beszéltek ami ennyire fontos? Gondolom semmiről, csak megy a nyáladzás hogy jajj de hiányzol te is nekem, jajj bárcsak itt lennél, jajj te is lehetnél itt velem. Oké hogy szerelem, de nem arról kell szólnia egy kapcsolatnak hogy 0-24-ben csak és kizárólag egymással foglalkoztok.

3. Csak megsúgom, hogy pont az ilyen kapcsolatok szoktak pár hét vagy hónap alatt tönkremenni, mert előbb utóbb az egyik fél megunja hogy mindig csak a másikkal kell lenni.

2017. júl. 7. 15:06
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Kamukérdéééés.
2017. júl. 7. 15:43
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb barátom 1 hónapja utazott ki a barátjához, előtte míg itthon volt, sokat lógtunk együtt és engem is eléggé idegesített, hogy mindig akkor hívogatta mikor Vele vtam és vagy 1 órát elbeszélgettek, én meg nem tudtam magammal mit kezdeni. A legidegesítőbb meg az volt mikor egy beszélgetés közepén csörrent meg a telefon. Ment elfelé, azóta is Vele van és elcseszte ezzel az utolsó időnket. Senki sem szereti, ha valaki a társaságában a mobilját b*szkurálja, ezzel azt üzeni az illető, hogy unalmas a program vagy a társaság.
2017. júl. 7. 17:24
 20/20 anonim válasza:
100%
Jaj istenem... Azért fizettél hogy vele chatelj? Gondolom nem. Én ha megyek valahova mindig kikapcsolom a telómat. MUNKÁBA IS! Kapcsold ki te is és csak akkor beszélj vele mielőtt feküdnétek le aludni
2017. júl. 9. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!