Kell valamit is irni magyarazatkent vagy csak egyszeruen lepjek le a terkeprol?
Figyelt kérdés
Pár baratnőmmel összevesztünk egy eléggé kényes dolog miatt. Azóta én nem beszéltem velük, nem is jelentkeztem ahogyan ők sem. Viszont vannak közös barátaink akikkel egy közös chat-ben tartjuk a kapcsolatot. Velük semmi probléma nincs, de a történtek után,h ők is benne vannak ebben a csoportban, nem szeretnék semmit megosztani magammal és az életemmel kapcsolatos dolgokat, mert úgy gondolom, h akikkel balhé volt, azoknak semmi közük hozzá. Igazából csak a csoport tart minket össze és a "barátságunkat", a többiekkel sem vagyunk hűű de jóban. Fogjam magam és lépjek le s térképről, vagy kellene magyarázkodni? Bár szerintem nem.. Ti mit gondoltok?2017. júl. 5. 13:48
1/5 anonim válasza:
Nem kell magyarázkodni.Egyszerűen ignoráld őket.Ha valakivel mégis szeretnéd tartani a kapcsolatot a csoportból,azt külön tedd.De ne beszélj velük azokról a barátnőidről akikikkel összevesztél,nehogy véletlenül visszaéljenek vele.
2/5 A kérdező kommentje:
Az sem tetszik, h hihetetlenul pletykasak, ezert gondoltam, h abszolut nem fogok veluk beszelni, csak egy bizonyos szinten akivel ugy erzem :) koszi a valaszodat! :)
2017. júl. 5. 16:10
3/5 anonim válasza:
Jaja, ahogy az első is mondta. Nekem is volt egy olyan barátnőm, aki egy gyökér pletykás társaságban volt benne, nem keresem már, mert nem ő, hanem a pletyisek bődületes dolgokat kezdtek el rólam terjeszteni félinformációk alapján, és nem volt kellemes.
Nem kell magyarázkodnod.
4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom :)
Az eset par napja tortent, ma van a nevnapom de egyik sem irt egy "Boldog nevnapot" uzenetet sem... Ennyire nagy baratnoknek mondtak magukat :) Az osszeveszes pedig az miatt volt, h kozosen kellett volna elvinnunk egy balhet, de ok csak magukat probaltak kimagyarazni, mindenki szettarta a kezet, h o marpedig kivonja magat ebbol es ram hagyjak az egeszet...
2017. júl. 5. 17:54
5/5 anonim válasza:
Ez nekem is ismerős két "barátnőm" esetében.A születésnapomon nem köszöntöttek,mondjuk egyikük esetében megértem,mert haldoklott az édesapja.De utána mikor túlvolt a dolgokon,magától irt és mondta nem feledkezett meg rólam.A másikuk meg egész nap a neten lógott és tudta,hogy születsénapom van,de nem irt volna két szót,hanem küldött egy online játékfelkérést,gondolom cseszegetésből.Meg mindig minden összejövetelből ki is hagyott.Mivel a ők ketten már régóta jóban vannak egymással,én meg pár éve csöppentem közéjük a másikukkal hiába jobb a kapcsolatom erről a személyről nem akarok vele beszélni,mert akkora bizalmam nincs benne,nem vagyok benne biztos,hogy nem momdaná el neki.Eléggé ritkitottam a kontaktust kb.egy éve az egyikükkel, de egyre jobban úgy érzem a másikukkal is kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!