Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan fogalmazzam meg neki...

Hogyan fogalmazzam meg neki hogy ne legyek bunkó?

Figyelt kérdés
Tehát, az egyik barátnőm mondta hogy talizzunk már holnap. Még ebbe bele is mentem volna bár nem sok kedvem van kimkzdulni ebbe a nagy melegbe igazabol.. és utánna mondta hogy menjünk el a moziba de nem egy filmre hanem van ott egy fiu aki tetszik neki és látni akarja őt.. (meg egyébként a háza mellett van a mozi) és mondta még hogy utánna mehetnénk a házuk melletti kis kerti részbe beszélgetni... mivel semmi kedvem nem volt a kiszemeltje bámulása miatt utazgatni háromnegyed órát ezért lemondtam és még nekem állt hogy gondolta hogy lemondom.. az egyik az hogy neki kb a háza elé kell kimenni és kb ennyi a nagy távolság amit mennie kell nekem meg háromnegyed óra a busz meg még mire a házához érek. Most azért hogy a fiuját nézegessem szerintem nem érte volna meg elmenni plusz nagxon sokszor látom azt a lányt mostanában tehát nemigazán lenne most mit kibeszélni. Lehet ez nem nagy dolog igy nektek ahogy leírom de már sokszor volt ilyen hogy mindig magának akarja megkönnyíteni a helyzetet. De ha pl megkérem hogy jöjjön már elém a buszmegállóhoz akkor mondja hogy de idetalálsz úgy is. Nem akarom megbántani őt de általábn mindig ő lakik közel a megbeszélt helyekhez de valahogy sose esik le neki hogy nekem egy ilyen kis fiu nézegetés 1 órás odaúttal jár.

2017. júl. 3. 21:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy kiállsz magadért, nem azonos a bunkósággal. A barátnőd dominálja a kapcsolatotokat és te vagy alul. Az van, amit ő akar. Neked ez nem tetszik (nagyon helyesen), és változtatni akarsz rajta. Nincs más dolgod, mint hogy egyszerűen azt mondod és azt teszed, amit szeretnél. Ha így teszel vagy alkalmazkodik vagy lekopik. Mindkettővel nyersz. Miért kell neked egy olyan barátnő, akinek csak addig vagy jó, míg ő diktál?
2017. júl. 3. 21:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Ezt én is átéltem már. 7 évig voltunk elválaszthatatlanok aztán jött a szakadék. Nem részletezném ha egy mód van rá. A lényeg hogy kifordult önmagából és "elhagyott" egy fiú miatt. Akkor padlón voltam. Néha órákig sírtam. De továbbléptem. Nehéz volt elengedni de most sokkal jobb, megtaláltam önmagam. Mellette az ő klónja voltam kívül-belül. Most nem is lehetnénk különbözőbbek. Megváltoztam. Ő nem. A pasi otthagyta és most mimdent helyre akar hozni de nem hagyom.

Beatrice- Azok a boldog szép napok nélküled :D

2017. júl. 3. 22:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Második vagyok: én biztos megmondanám neki hogy Kisanyám nem vagyok az édeshármas híve, hagylak titeket! És nem esik le a fejedről a korona ha elém jössz a buszhoz
2017. júl. 3. 22:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Magamra ismertem személyedben. :D

Bocsi az off-ért, elmesélem velem mit akart. Barátnőm pasija kb 100 km-re tanul a lakhelyeinktől, meg mi a barátnőmmel (azóta már lekoptattam, vagyis folyamatban van a dolog) helyben járunk suliba. Azt akarta a csaj, hogy szünetben menjünk el, utazzunk oda, ahol a pasija tanul. Meg akarta lesni, persze a srác tudta nélkül, mert hát ő féltékeny.:D Meg, hogy van valami csaj akivel írogat, meg mittomén' és, hogy ő megtépi azt a lányt. :DDD Természetesen eszem ágában sem volt elmenni, időt és pénzt költeni, csak azért, mert ő féltékeny.

Egyébként a kérdésre válaszolva: Ne ugrálj úgy, ahogy ő fütyül! :) Szép napot!

2017. júl. 4. 10:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Moderátoroknak: Bocsi a csúnya szóért, korrigáltam is rögtön! :)
2017. júl. 4. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!