Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van aki akar barátkozni? Vagy...

Van aki akar barátkozni? Vagy ismertek ilyen helyeket ahol lehet?

Figyelt kérdés
A környezetemben csak olyan fiatalok vannak aki buliznak és piálnak. Én inkább csöndesebb vagyok, az a baj h egyre inkább úgy érzem csak akkor lehet beilleszkedni ha én is elkezdek inni meg cigizni. De nem szeretnék. Tudtok olyan helyeket ahol lehet barátkozni? Vagy esetleg valaki szeretne? Elsősorban korombeliekkel. Szeretem a jó zenéket, meg festeni és rajzolni 17l

2017. jún. 29. 14:15
 1/8 anonim ***** válasza:

rám írhatsz bár nem kordbeli vagyok

22f

2017. jún. 29. 14:20
 2/8 anonim ***** válasza:

Bár szerintem hozzád túlkoros vagyok, de ha már eddig te is kibírtad, hogy ne zúzd szét magad belülről, akkor mások kedvéért ne is kezdj önpusztításba.

Ismerőseim is akik piáltak középiskola kezdete óta, továbbra is ez az életük, már orvoshoz kell járni vérnyomásproblémákkal nekik, és 10 évvel öregebbnek néznek ki.

Én itt vagyok 22 évesen, és semmi bajom. Te sem vagy lekésve semmiről. Alkotós csoportokat facebookon is tudsz találni, sok ilyen hirdetés van.

2017. jún. 29. 14:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Nos, a megadott érdeklődési kör elég szűk, de azért ezen el lehet indulni... keress olyan embereket, akik szeretik a jó zenéket meg festeni és rajzolni... tényleg mit jelent neked a jó zene? :) Puszta kíváncsiság. :)
2017. jún. 29. 14:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Priviben küldesz néhány képet a rajzaidról? ^^
2017. jún. 29. 16:42
 5/8 anonim ***** válasza:

Èn szívesen beszèlgetek/barátkozok. ^^

24L

2017. jún. 29. 19:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is szívesen ismerkedek, barátkozok, csak olyan messze lakik mindenki... 26/F
2017. jún. 29. 21:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Írj nyugodtan 18l😊
2017. jún. 29. 23:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem is írhatsz, ha gondolod. Én is a nyugisabb programokat kedvelem. :)

21L

2017. jún. 30. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!