Az egyik barátom teljesen más lett mióta egy gazdag családból származó lánnyal megismerkedett. Kezd elszállni magától. Hogy viselkedjek vele?
Neten ismerkedtek meg, több megye van köztük. A fiúbarátom utazik mindig a lányhoz és ott is alszik nála. A lány családja nagyon gazdag. A barátom állandón azt magyarázza hogy a barátnője apjánál mindig több százezer forint van,5 plazmatévéjük van, mindent fizet neki is ha megy hozzájuk, és mennyire jól élnek, és mindig nagyon jól érzi magát ebben a közegben.
Kezd elszállni magától, és unom már ezt a dicsekvést állandóan, nincs az utóbbi időben más téma csak ez. Hogy lehetne újra normális? N
39%-os akadj már le rólam! Nem érdekelnek a kommentjeid.
A többieknek köszönöm!
Rèszben megèrtem, az ilyenek annyira el tudják vakítani az embert, hogy a saját józan eszère sem hallgat...
Èn is a barátomnak hitt lánynak mindent megtettem, megcsináltam a háziját, fuvaroztam ingyen mindenhová, kicserèltem az SD kártyámat is az Ő 4 gigásáról 16 gigásra, stb. stb. Többször elakartam menni, nem hagyta, párszor megjátszotta mèg az aggódó szerepèt is.
Most, hogy együtt van a pasival, nem èrdeklődött utánam majd egyszer csak jöttek a fenyegető sms-ek a fickótól...
Félreértitek a kérdést. Nekem nem az a bajom hogy nem keres. Csak hogy kezd ebbe a pénzes irányba átfordulni, vagyis annak örül hogy ott olyan dolgokat tapasztal meg amit otthon nem és mindig ezt mondja.
Rengeteget beszélünk meg találkozunk úgyhogy ne ezt nyomjátok már. Elhiszem hogy másnak is rossz de az írjon aki a kérdésre tud válaszolni! Köszönöm!
Aha baromi irigy vagyok. 2 hónapja nem keres engem, plusz azóta szakítottak a lánnyal.
A rosszindulatú ítélkezésed helyett inkább nézz magadba!! Talán neked nem esne rosszul ha egy évek óta tartó barátság megszakadna ilyen miatt?Ezért kár volt írnod, éld tovább a szánalmas életed. Koccanj le rólam te nyomorult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!