Hol tudnék ismerkedni?
Figyelt kérdés
Inkább neten szeretnék,beszélgetni.. :) Perverzek és a perverz helyektől kíméljetek,könyörgöm.
17/L
2017. jún. 20. 15:07
1/13 anonim válasza:
Akár itt is tudsz. Írj, ha gondolod :)
17/F
3/13 anonim válasza:
Nekem is írhatsz ha van kedved beszélgetni😊 18L
5/13 anonim válasza:
Azt nem értem miért itt keresel... bár hozzáteszem én is próbáltam már sok ilyen beszélgetésbe belemnni, 99%-ban a szabvány kérdések után eltűnnek az emberek.
6/13 anonim válasza:
Velem elofordult, hogy ramirt fb-on egy srac es azota a fiuk kozul o a legjobb baratom, de virtualisan 90%-ban csak furcsa, alacsony intelligenciaju emberekkel beszeltem sajnos.(kivetel az ismeroseim) Volt olyan, hogy chateken ismertem meg 3-4 jo fej embert.
19/L
7/13 A kérdező kommentje:
Sajnos eddig én is csak csalódtam,és kezdem elveszíteni a reményt,hogy kialakulhat így egy barátság,hogy itt vagy bármilyen online felületen keresgélek.De hátha.. :) Próba szerencse.
2017. jún. 21. 17:28
8/13 anonim válasza:
17/F vagyok, sportos, szálkás, mókás srác :D
Nem nagyképűségből, de ha normálisat keresel, tehetsz egy próbát, talán én leszek az aki kivételt képez az "eddig alacsony intelligenciájúakkal találkoztam" dolog alól.
(nem vagyok perverz, normális kapcsolatot keresek)
9/13 anonim válasza:
Ha van kedved nekem is írhatsz :) szívesen beszélgetek veled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!