Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ezek után ti is megszakítanáto...

Ezek után ti is megszakítanátok vele a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

1 év után elnéztem neki egy olyat, amit az emberek 95%-a nem nézett volna el. Hogy mit csinált, hagyjuk. Többször leírtam ide, és 1-2 kivétellel senki sem írta, hogy megbocsájtana neki.

Tehát 2 hete találkoztunk. Én semmit nem hánytorgattam fel neki. Mindennek ellenére tisztelettel, és normálisan bántam vele.

Mára beszéltünk meg egy találkozót. 20:00-20:30 között kellett volna megjelennie. Ma reggel beszéltük meg a találkozót. Annyit nem írt, hogy bocs nem jó. Még ha fontos dolga van, akkor is feltud hívni, hogy ne haragudjak, ma nem tud eljönni.

Én ezzel nem tudok mit kezdeni. Úgy gondoltam 1 év alatt elgondolkozott a dolgokon, de semmit nem változott.

Ha én a munkahelyemen csinálnék egy olyat, amiért mást kirúgnának, de nekem megbocsájtana a főnök, következő alkalommal pedig nem mennék be dolgozni, vajon mit reagálna a főnök?

2017. jún. 15. 20:38
 1/3 anonim ***** válasza:

szerintem te is tudod a választ, és eddig is tudtad, hisz ahogy írtad az előző kérdésednél is szinte egyhangúan azt mondták, hogy elengednék a dolgot.

igen, elég sok link ember van, aki nem képes sem megváltozni, sem a másikra gondolni még akkor sem, ha a másik fél erején felül is megbízik benne.

2017. jún. 15. 20:45
 2/3 A kérdező kommentje:

Facebook-on jobb oldalt van egy sáv, ahol az ismerősök tevékenységei jelennek meg. 27 perce kedvelte egy lány fényképét.

Na erre megvan az esze, de hogy jelezzen bármit is az állítólagos barátjának valahogy nem megy.

2017. jún. 15. 21:54
 3/3 anonim válasza:
Nekem túl kevés az infó, hogy érdemben hozzászóljak, de szerintem neki panaszold és ne nekünk. Legyél hozzá maximálisan őszinte és ne félj belátni, hogy amit csinál azzal neked valamilyen módon fájdalmat okoz. Vitázzatok a dolgon, ha nem juttok közös nevezőre egyértelmű a dolog.
2017. jún. 16. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!