Hány igaz barátotok van? Veletek is volt hasonló?
Sziasztok!
Nagyon sokat csalódtam a barátokban. A legtöbb érdek barátság volt utólag vissza gondolva. Amikor főiskolás voltam,akkor addig voltak mellettem,amíg nem segítettem nekik a beadandóban. Egy másik lány,aki mindig mellettem volna mostanában csak akkor keres,ha valakiről tudni akar valamit...aztán,ha rákérdezek,hogy lenne-e kedve találkozni,akkor el is tűnik előlem. Egy másik meg azért nem áll velem szóba,mert nem mentem el egy eseményre betegen,ahova meghívott úgy,hogy menjek el segíteni feldiszíteni a helyszint aztán max fényképezzem az ünnepséget,aztán menjek haza,mert ők ünnepelnek. Veletek is vannak ilyenek? Az ilyen emberek célszerű szanálni?
25/L
A "sok csalódás" az élet iskolája.
Hogy tanulj belőle és csiszolt legyél.
Valaki egyszer felfedezhet.
Mint csiszolt gyémántot.
Mert az elég hiánycikk.
Ne búsulj.
Nekem 1 igaz barátom van. Az is fiú. Tiszteleten alapul a köztünk levő barátság.
Vam 1 lany is, de O féltékenységbol ott szúr hátba ahol csak tud. Mar megszoktam tole, es pont ezert nem mondok neki el dolgokat viszont számára fontos vagyok mert mindig keres.
21/L
Szintén hasonlóan jártam anno 27 éve.
Végül kiderült, hogy az "igaz barátok" - a sokból egy kezemen megszámolható volt.
Valóban, a többi érdek-barát volt.
Konkluzió: a naivítás drága kincs, jó ha van, de jobb ha nincs.
Vajon kiben lehet megbízni?
Ha nem önmagunkban. És ...(?) A párunkban?
Van egy lány barátom már 15 éve akivel nagyon ritkán találkozunk, sokat változtunk és komolyabb dolgokról már nem is tudunk beszélni mert elég felszínessé vált ez a kapcsolat, de a mai napig ha felhívom, bármikor számíthatok rá, és ez így van fordított helyzetben is.
Van az iskolában 2-3 lány érdekbarátom akikkel remélem az iskola után nem fogok találkozni többet, és még 2 lány akik már sokkal jobban közelítenek a "barát" szó felé, rájuk bármikor számíthatok, bizalmas dolgokat is elmondunk egymásnak, de mégis túl kevés a közös bennünk, és még túl keveset tudunk egymásról ahhoz, hogy ezt barátságnak lehessen nevezni (mindhárman zárkózottak vagyunk).
És van a fiúm akinek egyben a "legjobb barátom", nem tudom mihez kezdenék nélküle:)
Én is rengeteget csalódtam már "barátokban", az emberek többsége felszínes, a barátodnak mondja magát aztán egyből lelép ha talál jobbat.
Az ilyenek miatt ne érezd rosszul magad, bármilyen kilátástalannak is tűnik a helyzet,a világon nem egy olyan ember van aki lehetne az igaz barátod, csak járj nyitott szemmel:)
kb 1 volt, de vele szinte tesó szinten voltunk. Voltak nagyobb körök de csak érdek haverság volt.
Mostani legjobb haverom már 9 éve, de többnyire a saját negatív emócionális szemetét dobja rám és nem is nagyon szeretnék összefutni vele. Szóóóval egyedül döglök a szobámban, nem tudok lépni:D
Válasz: igen, mert csak te sérülsz.
27f
Akkor ezzel nem csak én vagyok így,hogy nehéz olyan embert,embereket találni akik igaz barátok.
Remélem majd,hogy a párom (ha megtalálom :D) a legjobb barátom is lesz és kárpótol mindezekért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!