Ez normális viselkedés tőle? Miért nem állt ki mellettem?
Szóval van egy legjobb barátnőm. 4 éves korunk óta ismerjük egymást, együtt jártunk oviba is.
Most keztük a gimit (9. osztály). Szóval van egy közös barátnőnk. Egész évben jóban voltunk vele meg minden. Most meg kb. 1 hónapja nagyon undok velem hozzám se szól. Próbáltam vele beszélni meg minden, de mindig lepattintott. Egy idő után már megelégeltem ezt és annyiban hagytam a dolgot. Csak egy idő után már nagyon idegesített az egész. A legjobb barátnőmhöz minden szünetben odament, beszélgettek, többször még vendégségbe is meghívta őt az orrom előtt. Aztán beszéltem a legjobb barátnőmmel erről, hogy ez nekem rosszul esik, mert aki ilyen bunkón viselkedik velem, azzal utána ő ilyen jóban van. Ő is volt már hasonló helyzetben és én mindig kiálltam mellette. Aztán ez az egész eléggé elszomorított, kicsit talán meg is sértődtem rá. Ő ezt látta de továbbra is ölelgették egymást a ,,barátnőjével". Nem tudom mit csináljak. Nem szeretnék vele végleg összeveszni, de ugyanakkor nem is akarok ebbe belenyugodni...
Köszi ha elolvastátok.
14/L
Ki akar tűrni téged az új csaj és ki akarja sajátítani a "barátnődet". De már ne is haragudj, ha 4 éves korotok óta barátnők vagytok és ezt megcsinálta veled, akkor nem érdemli meg, hogy a barátnőd legyen. Tudom, hogy ez most durva így, de az élet kemény, az emberek pedig undok dögök. Ez van ilyen világban élünk sajnos, 21.század, Magyarország.
Amúgy meg azért, nem állt ki melletted, mert most el van varázsolva, megvadult az új csajszi hatására. Majd rájön ám egy idő után, hogy veled mit veszített, de nehogy megbocsáss neki és bólogass, mihelyt megjön az esze. Először szenveszd meg, lásd meg, hogy érdemes-e arra, hogy újra a bizalmadba fogadd.
Azt tudnám tanácsolni, hogy ne mutasd magad gyengének, ne lássák, hogy téged meg tudnak törni bármivel is, mert akkor kicsinálnák! És egyáltalán nem érdekli őket, hogy neked mennyire fáj. Kemény az élet, de ilyen kis köcsögökkel ( mint az új csajszi, meg hát nagyon úgy néz ki, hogy a barátnőd is az már bocsi) kesztyűs kézzel kell bánni, meg kell nekik mutatni, hogy erős vagy, különben elszemtelenednek és azt hiszik, hogy veled bármit meg lehet tenni. Pedig nem. Nagyon nem szabad hagyni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!