Erdekel Japan, Japan Kultura es a Japan elet?
Figyelt kérdés
Szeretnek talalni embereket akiknek erdeklodesuk van Japan irant, tetszik a kulturajuk, baratkozni, dumagatni a temarol meg stb. celbol. Mondjuk osszehozhatnank egy Facebook csoportot vagy valami. Ha mar tudtok egy ilyen csoportot es lennetek szivesek bejelolni mint tagot, annak is nagyon orulnek!
Lehet hogy az anime es manga miatt van erdeklodesem az egesz irant, de az mar mult, jelenleg keszulok a nyelvet tanulni es fosuliba is beiratkoztam ennek celjabol! Komolyan gondolom a kikoltozest oda es az ottani eletemet! Szoval komoly vagyok ezzel a temaval es legyszives keruljetek a beszolasokat. Koszonom!
##kultura ##Japannyelv
2017. jún. 4. 11:02
11/14 A kérdező kommentje:
Na mind1 hiaba irom hogy ne faradjatok a beszolasokkal, csak nem er semmit... gondolom ez lenne az emberi termeszet!
2017. jún. 4. 14:38
12/14 anonim válasza:
Kérdező, én most fogok először hozzászólni kérdésedre, és tényleg nem kötözködésből, de jó volna tudni, mégis melyik generáció vagy. Mert ugye mi alapján barátkozzon bárki veled, ezen alapinfó nélkül... Köszi előre is.
13/14 anonim válasza:
Én imádom Japánt. Ha kérdeznek valamit ezzel kapcsolatban, a legjobb tudásom szerint válaszolok, ami nem túl sok, vagy nem túl pontos, de az biztos, hogy legalább fél órán keresztül be nem áll a szám. :D Minál többet és többet szeretnék tudni róla, pontosabban a mindennapi életükről. Tanulok japánul, ismerkedek japánokkal (hjajj, de nehéz), de nem költöznék ki. Én nagyon jól elvagyok itthon, de az biztos, hogy turistáskodnék odaki, lehetőleg nem keveset. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!