Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lehet hogy bedrogozták a...

Lehet hogy bedrogozták a barátnőmet?

Figyelt kérdés
Tegnap este ott aludt a főnökénél a munkájából kifolyólag. Este nekiálltak páran borozni, de hamar lelépett mindenki a társaságból. A barátnőm két három pohár bórt ivott meg és nem emlékszik semmire. Reggel fél 6-kor sírva hívott fel hogy nem emlékszik és nagyon nagyon rosszúl van. Küldött a nyakáról képeket, mintha folytogatták volna, és azóta folyamatosan epét hány és gyengének érzi magát. Fogalmam sincs hogy mit tegyek, vagy hogy reagáljak. Mondtam neki hogy feljelentést kell tenni sűrgősen, de csak sír azt mondja hogy azt nem akar. Sose voltam még ilyen ideges és nem tudom hogy reagáljak. SOS

#barátnő #drog #bedrogozták
2017. máj. 31. 12:08
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Igen, régóta ismerjük.mi.is a főnökét. Ha láttunk volna erre rmi esélyt is, el se engedem.
2017. máj. 31. 13:50
 12/16 acelsziv ***** válasza:

Én csináltatnék egy vérvizsgálatot és egy nőgyógy vizsgálatot.

Előbbinél kimutatják ha volt drog a vérében utóbbi a nemi erőszakot mutatja ki. Mindkettőnél gyanítható, hogy megtörtént. Bizony brutálisan megrakták a hölgyet.

2017. máj. 31. 15:01
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha gondoltál "erre", nem bízol benne eléggé. Legjobbakat s sok sikert hivatalos úttal.
2017. máj. 31. 15:32
 14/16 anonim ***** válasza:
Gyorsan el kell vinni kivizsgáltatni, hogy volt-e benne drog és volt-e nemi erőszak stb., mert eléggé gyanús, hogy valami ilyesmi történt. Ugyanis később a bíróságon az orvosi papírok bizonyítékok lehetnek, de ha nem csináljátok meg, akkor elúszik az egész, és jogi úton nem tud a barátnőd elégtételt venni. Nem játék a dolog.
2017. máj. 31. 15:55
 15/16 A kérdező kommentje:

Bízok benne de naiv se vagyok, át gondoltam minden eshetőséget ennyi.

Amúgy már intézkedtünk.

2017. máj. 31. 15:58
 16/16 acelsziv ***** válasza:
és min mondtak a dokik?
2017. máj. 31. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!