Hogyan szerezzek barátokat?
Barátokat nem szerezni szokott az ember. A barátság általában inkább kialakul, olyan emberek egy részével, akikkel egyéb okok miatt rendszeresen van alkalmad beszélgetni. Például.: munkahelyen, valamilyen egyesületben, gyülekezetben, stb...
A depresszióból pedig Isten segítségével mászhatsz ki.
Egy jó (normális Egyházhoz, nem szektához tartozó) Gyülekezetben barátokra is lelhetsz.
Az én városomba esély nincs barátokat szerezni. Én is a problémával küszködök. Tanfolyam csak 50 év felettieknek indul, a klubbok nyugdíjkorhatár felett engedettek, a többi drogozik piál vagy mindkettő és a saját nemét szereti. Még azok akiket 15-éve ismerek még azok sem különbek. És amikor átáltam hogy ne lógjak ki a sorból, lesz.art ugyan úgy mindenki, amíg adtam a szemembe néztek utána bambultak máshova. De nem adtam fel megcáfolom azt az állítást hogy nincs egy normális ember a városban. 1-et akkor is találok magamon kívül. 40000-es város 35000-et már ismerek nem sok kell és megtalálom. Szerintem itt lehetett egykoron a Bibliai sodoma és gomora!
De barátokat tényleg szerezni kell. Feladsz hirdetést Jó keresési lehetőség üzlettársat keresek most induló BT-mhez: Baráti Társaság-ba. :D Én komolyan gondolkozom hogy megcsinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!