Ti melyikre mennétek? Hogy mondanád el neki? 16/L
Figyelt kérdés
Még januárban néztem magamnak egy tábort ami tényleg nagyon jó, tetszik. Egyetlen barátnőm van csak, azzal is 3 hetente találkozom pár órára mert sajnos nem ér rá, és mivel szereti a táborokat megkértem hogy jöjjön velem. Nem vagyunk annyira jóban még, többet kéne ismerkednünk ahhoz hogy jóban legyünk. Nos, viszont nekem elég sok problémám van. Szorongok társaságban elég erősen és depressziós is vagyok ezért pszichológushoz járok már lassan egy éve. Viszont a pszichológus ajánlott nekem tréningeket ami segítene a szorongásomon relaxációs gyakorlatok, és én tényleg szeretnék már előrébb jutni mert beszélgetéssel semmire nem megyünk ő meg ezt nem tudja nekem megtanítani. Illetve van még egy tanfolyam ami segít a depressziódban és arra is már el szeretnél menni régóta . Ezeket a tréningeket még nyár előtt meg kéne tanulnom mert messzire megyek suliba, és tudom hogy használ mert már jártam csoportterápiára és az is sokat segített. Ennek a kettő tanfolyamnak az ára annyi mint a táboré sőt kevesebb, viszont a barátnőm csak miattam jönne el a táborba és ők már kifizették a tábort. Ő az egyetlen barátnőm és nem vagyunk annyira jó barátnők, de jófej és szeretek vele lenni. Meg tényleg szivesen elmennék a táborba de úgy érzem most ez fontosabb hogy jobban legyek. Már nagyon elegem van ebből és most végre látok kiutat. Tanultam néhány relaxációs gyakorlatot, mondjuk nem olyan szinten de segített. A táborban is lesznek önismereti feladatok de nem olyan szinten mint a tréningen. Mit gondoltok?2017. máj. 22. 13:16
11/19 A kérdező kommentje:
Félreértitek. Nem erőszakoskodtam. Ő is el akart menni a táborba , én csak kérdeztem hogy lenne e kedve jönni, ő csak azért mondta hogy miattam mert egyedül fél elmenni de velem szivesen menne.
2017. máj. 22. 14:30
12/19 anonim válasza:
ha nem haragszol nem a kérdésedre válaszolnék, hanem segíteni szeretnék...
keress egy jó kineziológust a közeledben és menj el hozzá... hidd el, sokat tudna neked segíteni a problémád megoldásában... csak 1 esélyt adj neki, meglátod megéri...:) (ha érdekel mit csinál egy kineziológus, írj privit és nagyon szívesen válaszolok a kérdése(i)-dre)
13/19 anonim válasza:
elmész mindegyikre + diákmunka. Ennyi idősen már lehet, és jó kis mélyvíz a szorongósságra
14/19 A kérdező kommentje:
Diákmunkázni fogok egész nyáron de az másra kell (nem az én dolgaimra)
2017. máj. 22. 16:25
15/19 anonim válasza:
Mi lenne, ha a döntés előtt beszélnél a barátnőddel. Ne állítsd kész tények elé. Mondd el neki a dilemmádat. Ha nagyon rosszul esne neki, akkor még mindig dönthetsz úgy, hogy mész te is vele a táborba.
16/19 anonim válasza:
Akkor a másik dolgot kérd meg, hogy adjon lejjebb az igényeiből. Meg kell értenie.
17/19 anonim válasza:
így legyen ötösöm a lottón, hogy előre biztos voltam benne, hogy a kineziológust mindenki lepontozza... pedig ha valóban tudnátok mit csinál, nem néznétek le... :)
18/19 A kérdező kommentje:
Én nem nézem le, csak valahogy jobban bízom egy pszichológusban...
Egyébként mindkettőt meg fogom oldani, nem biztos hogy rögtön, de nyáron többet melózok ez miatt hogy elmenjek tréningre.
2017. máj. 22. 20:57
19/19 anonim válasza:
nem is rád gondoltam, biztos nem te húztad le... :) csak 1 esélyt adj neki.. többször nem kell elmenned ha nem tetszik.. nagyon meglepődnél... pozitív tapasztalat lenne... de természetesen a döntés a tied, nem akarlak ezzel "cseszegetni" csak én tudom mire képes és jó lenne neked segíteni.. semmi más nem hajt a válaszomban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!