Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nem találom azt, akit keresek...

Nem találom azt, akit keresek :' ( valaki segítene?

Figyelt kérdés
Már régóta beszéltem egy fiúval Skype-on, de nemrég írtam neki és egyszercsak *bumm*. Eltűnt. És szeretném felkeresni facen, de olyan átlagos neve van, hogy szinte lehetetlen megtalálni. Viszont nekem ez nagyon fontos lenne, mivel szükségem van rá. Szóval hogyan tudnék rátalálni? Pesti

2017. máj. 20. 19:14
1 2
 11/18 anonim válasza:
71%
figyelj, akkor szerintem az lenne a legjobb megoldás, ha elfogadnád, hogy nem ír már. valószínűleg nem akar már beszélni, azért nem ír vissza. és ezzel nem lehet mit kezdeni, nem lehet erőltetni, mert ha ő nem akar, úgysem fog írni. elhiszem, hogy nehéz, de engedd őt el és ne szomorkodj miatta, nem éri meg!
2017. máj. 21. 10:17
 12/18 A kérdező kommentje:
Jaj de nem úgy! Hanem amikor újra letöltöm az alkalmazást, akkor kitörli a beszélgetést, és egyszerűen baromi lassan jut el az emberhez az üzenetem, és ő emellett még nagyon ritkán is van fent. Nem arról van szó, hogy nem akar velem beszélni.
2017. máj. 21. 10:24
 13/18 anonim ***** válasza:

Szabó Péter a neve?

Miért nem vettétek fele egymást inkább Facebook messengerre, ha úgyis régóta beszélsz? Az sokkal jobb, gyorsabb, egyszerűbb.

2017. máj. 21. 15:14
 14/18 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy erre akkor még nem gondoltam... :(
2017. máj. 21. 16:27
 15/18 anonim ***** válasza:

Esetleg keress rá google-el a képre, amit küldött magáról, már ha tényleg ő van rajta. Sokan azt a képüket küldik el ismerkedéskor idegeneknek, amit facebookra is feltettek pl. magukról.

Vagy ha ismersz más pesti embreket, akik fociznak, nézd meg a képüket, amiken mások is szerepelnek, hátha meglátod rajta az ismerősödet. Vagy az ismerőseik között keresd.

Talán ha van valami oldal vagy közösség vagy ilyesmi facebook-on, ami pesti focirajongókkal vagy ilyesmikkel kapcsolatos, megnézheted, kik vannak benne és úgy megtalálhatod.

2017. máj. 28. 14:18
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm. De esetleg tudna valaki segíteni ebben?:D
2017. máj. 31. 07:45
 17/18 anonim ***** válasza:
72%
Miben kene meg segiteni?
2017. jún. 6. 10:15
 18/18 anonim ***** válasza:
ha a skype nevét tudod, akkor nem igazán értem, hol a probléma. kérdezz meg valakit, akinek van műszaki érzéke.
2017. jún. 6. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!