Melyik a jobb: ha az embernek sok barátja van, vagy ha kevés van?
akármennyi is, legyenek igazak és lehessen rájuk számítani!
sok barátra nem mindig van idő, az a baj
24F
Nem a mennyiség számít, hanem a minőség! Inkább legyen 1-2 igaz barátom, mint sok száz hamis, akikre nem számíthatok a bajban!
De nyilván, ha sok igaz barátod van, az jó.
Szerintem az az ideális, ha az embernek van sok barátja a saját neméből, és egy pár az ellenkezőből is.
Szerintem mindenkinek legyen 1-3 legjobb barátja, akivel minden gondját, baját megosztja.
3-4 barátja, akivel viszonylag sokat beszélget, de azért nem fújja kívülről A-tól Z-ig az életed.
és 3-akármennyi haverja, akivel néha beszél, de nem rendszeresen, nagyjából ismerik és kedvelik is egymást, és ez a kapcsolat nem biztos, hogy így sokáig megmarad.
Vagy teljesen megszűnik, vagy előre lép barátnak/legjobb barátnak.
Szóval szerintem jobb, ha nagy az ismeretségi/haveri köröd, mert, ha összeveszel a legjobb barátoddal/barátoddal, esetleg többel is, még mindig ott vannak a haverok, van kihez társulni.
Csak vigyázni kell, nehogy túl hamar megbízz az újdonsült barátaidban, mert lehet, hogy olyan dolgok derülnek ki rólad, amit nem szántál volna a nagy nyilvánosság elé kitárni.
Kevés. De igaz.
Számíthatsz rá. Számíthat rád.
Kölcsönös szinkron.
Kellemes időtöltés ha együtt vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!