Hogyan tudok (legkönnyebben) elfelejteni valakit? (Többi lent. )
Volt egy barátnőm, nagyon szerettük egymást, de történt valami és megszakítottuk a barátságunkat meg a kapcsolatot is. Azóta nem tudom kiverni a fejemből, minden nap rá gondolok és sűrűn vele is álmodok. Nagyon zavar, pszichológushoz is járok, de szeretnék itt is segítséget kérni, hogy hátha van valaki, aki hasonló cipőben jár/járt és már túl van rajta.
Az a lehetőség, hogy újra fel vegyem vele a kapcsolatot ki van zárva.
18/l
Idő kell ahhoz, hogy az ember megtanulja: Az idő sebeket gyógyít.
Még nagyon fiatal vagy, és még nem tudod, hogy az életed hátralévő részében is emberek jönnek mennek az életedben. Bizony néha évek telnek el, de ezek az évek a korosodással egyre rövidebbnek tűnnek majd. Ezt most még nem érted meg teljesen, mert fel vagy gyorsulva és rögtön várod a választ, de ez később lelassul. A kulcs a türelem gyakorlása. A türelem nem a barátnődet fogja visszahozni, hanem elhozza azt az állapotot, amikor már nem hiányzik. Ehhez kell kitartás. Nincs rá felgyorsító recept, ezek helyzetek, amiket meg kell énünk és ez által leszünk egyre bölcsebbek, és rutinosabbak az emberi kapcsolatokban. Fogd fel tanulásnak.
Rengeteg barátot elvesztettem már életem során, de egyik sem hiányzott és sosem gondoltam rájuk, csak hagytam őket elmenni. Éppen ezért vagyok most megijedve, hogy őt pont miért nem tudom elfelejteni.
De köszönöm szépen a válaszod, észben tartom!
Nem utálod, mert hiányzik, csak haragszol rá. És lehet, hogy ezzel ő is pont így van. Ha utálnád, nem vágynál a vele való kapcsolatra. Mi volt a konfliktus forrása? Lehet, hogy volt egy rossz lépése, de megbánta.
A pszichológus mit mond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!