Miért van az, hogy emberek elfordulnak a barátjuktól/barátnőjüktől, ha az erotikus munkával keresi a kenyerét?
mert elítélik és lenézik az ilyen nőket/férfiakat
én sem szívesen barátkoznék ilyennel, nem azonos a gondolkodás módunk és az értékrendünk, de ha egy közeli barátról derülne ki, nem tudom hogyan reagálnék
24F
Én biztos nem! Talán kapnék még valami baráti kedvezményt is. Használjátok már az eszeteket :D
Persze csak ha nő.
Lenézik. Ha ennyi tellett tőle, akkor nem érdemli meg, hogy időt szánjanak rá az olyan emberek, akik tanultak és munkahelyen dolgoznak.
Van ilyen ismerősöm. Barátok voltunk, de amint megtudtam, hogy egy nap hányszor adja oda magát idegen férfiaknak... nem tudtam a szemébe nézni. Én többet néztem ki belőle.
És engem jobban megérintett mint a lányt. Nehezen tudtam feldolgozni. A csaj 19 éves, és legtöbbször 50-60 éves öregemberekkel csinálja a dolgát.
18/L
Én nem fordulnék el tőle, eleve nem az alapján ítélek meg embereket, hogy mivel keresnek pénzt. (Kivéve persze a bűnözést.)
Attól, hogy ő valamiért ezt választotta, vagy erre kényszerült, még ugyanaz az ember marad, akinek megismertem, ugyanazokkal az emberi értékekkel, amiket megszerettem benne.
Az én ismerősöm hivatásos prosti. Ez a foglalkozása. És a tulajdonságai is megváltoztak. Elszállt magától, ő nézett le engem és mindenki mást, aki normális kapcsolatban élt. Nem az az ember akit megismertem évekkel ezelőtt...
Ha valakinek van ilyen barátja, aki tényleg prosti, akkor máshogy gondolja az egészet. Én sem gondoltam volna, hogy undorodni fogok az egyik legjobb barátnőmtől...
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!