Kevés barátom van, mit tegyek?
Nyolcadikos vagyok,az osztályban 2 barátnőm van. Az egyikük állandóan a pasijával foglalkozik,a másik pedig sokszor cserben hagy(kinevet,beszólogat,másik lányokhoz megy oda). Az osztályban elég nagy a klikkesedés vagyunk ugye mi,3-an illetve még egy harsány "menő" lánycsapat és a "nyomik". A párhuzamos osztályokból sincsenek barátaim. Sulin kívül nem sportolok semmit,nincsenek más barátaim.
Hol szerezhetnék igaz barátokat? 14/L
odamész a "nyomikhoz"...most barátokat akarsz, vagy válogatsz?
szeretem, amikor valaki siránkozik, közben körbeveszi egy csomó ember, csak ők nem elég jók neki...hát meg is érdemled a sorsod akkor :D
Én egy kezemen meg tudom számolni, hány barátom van. De nekem elég is: inkább kevés legyen, de megbízható, becsületes, számítani lehessen rá, minthogy "barátom"-nak nevezzek 15-20 olyan személyt, akik emberileg semmit sem érnek.
Viszont akiket említesz / akinek pasija van, ill. aki cserben hagy rendszeresen / azok nem igazi barátok.
Fiatalka vagy még, ki fog még alakulni a saját köröd. Valamilyen iskolán kívüli programon / mozi, kirándulás, koncert stb. / szerezhetsz hasonló érdeklődési körű emberkéket. Vagy a neten, pl. fórumokon. Én is ott találtam meg az egyik barátnőmet, sok éve jóban vagyok vele és az anyjával is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!