Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak ha nem jó a...

Mit csináljak ha nem jó a négyes barátság?

Figyelt kérdés
Nah 2 éve ismerkettem meg a barátnőimmel és egy éve tök jól ment minden ,de mostnába mindenből kihagynak.Legfőképpen 2 lány aki távolabb él egy kicsit a városba és engem soha nem hivnak csak a másik barátnőm.Nemtom miért nem hivnak mert ha rákérdezek azt mondjak nem nekem való a társasag ahova mennek és ezt se értem mert ezt hagy döntsem már el én.Nem tudom mi tévő legyek?Főleg azért mert nekem ez fáj és rosszul esik.Lehet erre vmi megoldást keresni vagy haggyam és birjam ki amit a suliból kikell birni(8.-os vagyok jövőre mindanyian máshova fogunk járni,nem hinném hogy megmarad a barátság)

2017. ápr. 18. 21:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Azzal baràtkozz,aki jò hozzád,aki keres magàtòl stb. Ha nem jò a nègyes,akkkor azzal baràtkozz csak akikkel jò a kapcsolatod.Baràtok jönnek,mennek! Egy pillanat alatt lehet baràtbòl közömbös szemèly ès közömbös személyből egy ùj baràt! :)
2017. ápr. 18. 21:46
 2/5 anonim ***** válasza:
*akkor
2017. ápr. 18. 21:47
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ,ezen én is gondolkodtam de nekem ők fontosk ..de ugylátszik nekik én nem és ez fáj és magamba keresem hibát:(
2017. ápr. 18. 21:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Próbálj külön is kapcsolódni hozzájuk.

Esetleg szervezz te programokat, ahova hívod őket, vagy csak valamelyiküket.

2017. ápr. 18. 23:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Először tanuld meg használni a magyar nyelvet írásban is.

Utána kérdezd meg magadtól, hogy olyanok, akik mindig leráznak, hogy a francba lehetnek egyáltalán barátok.

Aztán azt se felejtsd el megkérdezni magadtól, hogyha épp most állsz új suli előtt, ahol csak és kizárólag új emberekkel fogsz találkozni, akkor mi a fenét aggódsz?

2017. ápr. 19. 02:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!