Miért féltékeny ennyire a legjobb barátnőm?
Ismerős.. Ki akar sajátítani, mert ő nem tud mással lenni, ezért te se legyél, csak vele..
Nekem is volt ilyen. Az a legrosszabb, amit most csinálsz, hogy nem találkozol mással, mert megsértődik. Én is ezt csináltam. Mindenkit elhanyagoltam miatta, mindenkit elveszítettem, és megtartottam a világ legrosszabb "barátját". Ha igazán a barátod lenne, nem zavarná, hogy másokkal is jóban vagy, nem lenne féltékeny. Undorító az ilyen..
Mitévő légy?
Mutasd meg neki ezt a kérdést és a kommenteket.
Téged érzelmileg zsarol a barátnőd. Mond meg neki, hogy ez a zsarolás neked nagyon terhes. És tudjon róla, ha tovább folytatja éppen ő cseszi el ezzel a barátságot. Mond meg neki, hogy te sajnálatból nem tudsz barátkozni senkivel. Változzon vissza azzá, aki volt amikor megkedvelted. Akkor még nem akart kisajátítani. El kell fogadnia, hogy neked több barátod is van, és ő most még közéjük tartozik.
Ne akarja a többit kitúrni a szeretetedből, mert ezzel sajnos akarva-akaratlan saját magát fogja leírni a barátságból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!