Majd bele rokkanok. Mit tehetnék? Van jogom bele szólni vagy megmondani a véleményemet?
Tavaly szeptemberben kezdtem esti iskolát. Ott megismerkedtem egy lánnyal akivel nagyon jó barátok lettünk. Közben Ő össze jött egy pasival aki holnap utazik külföldre. A lány be akarja fejezni az iskolát jövő júniusban és utána menni akar a pasihoz külföldre. Nagyon bele éli magát.
3 hónapja van együtt a sráccal. Addig 2-3x találkoznak most már, a modern technika segítségével akarnak távkapcsolatot tartani addig. A lánynak itt van a családja, itt vannak a barátai, külföldön a pasin kívül nem lenne senkije meg itt irodai munkát végezhet, ott meg csak mosogathat. Igaz, ott jóval többért dolgozhat és csak a pénz meg a pasi motiválja.
3 hónapja vagyunk barátok és nekem az egyetlen és legjobb barátom. Nagyon kedvelem és Ő is kedvel. Ezt én nagyon nehezen tudom elviselni, tudom, nagyon gáz, de van mikor éjszakákat sírok át. Én ezekben a Facebookos meg netes marhaságokban nem hiszek, én régi módi vagyok, a személyes kontaktokat szeretem. Ha kimegy évekre akkor a barátságunk véget fog érni.
Ebben tudom, hogy van önzőség is, de sokan egyet értenek velem. Az biztos, hogy el fogok Vele most határozottan beszélgetni, ezen a kérdés nem változtat. Viszont nagyon fiatal vagyok még, jó kiadni :)
22/F, 25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!