Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért van hogy a barátaim...

BorosBalázs kérdése:

Miért van hogy a barátaim ilyenek velem?

Figyelt kérdés

Év eleje óta észre vettem hogy egyre jobban távolodnak és szekálnak engem.

Mindig elhívom őket de ott is csak szekálnak és oltogatnak (Suliba is)

Régen az egyik a legjobb spanom volt az egyik és mindig segítettem neki.

Pár napja mondtam nekik hogy menjünk fel hétvégén a városba,ott is néha elvonultak sugdolóztak azt hitték hogy nem veszem észre és megint átvertek de én tudtam hogy ez lesz... egyfolytába mondják egymásnak hogy elmennek valahova és azután próbálják 'leplezni' hogy ja de lehet nem kéne mert...

Mindig megfigyeltem őket.

Tényleg nagyon jóba voltunk de egyfolytában le melegeznek meg csúfolnak mindenért

Úgy érzem valahogy visszakéne vágnom de legszívesebben vissza vágynám a régi időket...

2017. ápr. 10. 14:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Mennyi idősek vagytok?
2017. ápr. 10. 14:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Hagyd őket, nem a barátaid. Velük már sose lesz olyan, mint volt, keress új barátokat. Ne foglalkozz velük, kerüld őket, nézd őket levegőnek és meg se halld, amit mondanak.
2017. ápr. 10. 15:02
 3/3 SPPT válasza:

Tesó rossz hírem van: te ki lettél beszélve. ki lettél szavazva a spanságból, van ilyen.

2 dolgot tehetsz: leszarod őket s új spanokat keresel vagy b) elmondod nekik amit itt leírtál

2017. ápr. 10. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!