A magabiztos embereknek több barátjuk van?
inkább pont fordítva.
a full magabiztosoknak nincsen szükségük semmiféle megerősítésre a környezetükből,ezért nagyon jól elvannak magukban is.
jó példa erre clint eastwood western filmekben megformált karakterei.
nemcsak hogy elvan magában és minden problémát simán megold,de még idegesíti is a társaság.
a magabiztos full alfák ilyenek általában.
max egy nőt meg a gyereküket viselik el a környezetükben huzamosabban.
Nem tudom eszrevetted e de ket teljesen kulon kerdest tettel fel.
Magabiztos embereknek tobb baratjuk van? - nem, pont hogy kevesebb, mert nem felnek kivalogatni azokat akikkel igazan szeretnek erdemben idot tolteni, es csak ertekes baratsagokat tartanak es apolnak. Nem tartjak "cikinek" ha akar csak 2 baratjuk van, ha arra a kettore igazan lehet szamitani. (Egy kezemen meg tudom szamolni hany baratom van es ha egy hullat kene segitsenek elasni mind annyit kerdezne hol, hany "haverom" van - egy millio, szamitok rajuk? - nem)
Magabiztos emberrel tobben akarnak baratkozni? - minden felekeppen. Gondolj bele te milyen baratot valasztanal magadnak.
Én úgy gondolom, hogy a "népszerű" emberekre gondoltál. Nekik tényleg úgy tűnhet, hogy rengeteg barátjuk van, de a legtöbb haver. Átérzem és megértelek, mert én sem vagyok magabiztos, viszont dolgozom a magváltoztatásán. De gondolj bele: Miért van nekik akár csak haverból sok? Mert könnyen el lehet beszélgetni egy magabiztos emberrel, aki jó kiállású, és ami a legfontosabb, hogy nem fél és nyitott mindenre, egyszóval: magabiztos. Javaslom, hogy ne szorítsd magad korlátok közé, és legyél bátor, mert a céltudatos,határozott emberek érik el, amit szeretnének.
Tehát ha szeretnéd, hogy több barátod legyen: Egyszerűen ne foglalkozz semmivel, csak add önmagadat és legyél felszabadult, hiszen senki sem tilthatja meg Neked! Gondolj ezekre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!