Van egy olyan haverom aki erőszakos és bunkó velem de barátok vagyunk és tegnap összevesztem vele és suliba tuti csesztetni fog vagy valami mit csináljak?
Figyelt kérdés
Azn veszekedtunk össze h rosszul csinaltan amit mondott és amikor elmendetem meg kiabalt utanam mindenféle rosszat és Enis visszakiabaltam és hazamentem#összeveszekedtünk
2017. ápr. 4. 13:36
1/3 anonim válasza:
1. Tudatosítsd magadban, hogy aki erőszakos és bunkó veled, az NEM a barátod.
2. Szard le magasról, akármit csinál.
3. Ne békülj ki vele és legközelebb olyan emberekkel barátkozz, akik nem néznek szarba.
2/3 A kérdező kommentje:
De ez a gyerek a meno mindenki vele van és Akk egyáltalán barátom se lesz de én megpróbálom leszarni :-)
2017. ápr. 4. 15:34
3/3 anonim válasza:
Hát kedves kérdező, #1-nek igaza van. Ha azokkal barátkozol akik nagyon "menők" akkor sajnos nincs igazi barátod. Ha rajta kívül más nincs, törődj bele, hogy az élet szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!