Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tennétek az olyan emberrel...

Mit tennétek az olyan emberrel aki szereti a lelki szemetét a nyakatokba önteni? Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
Egy alapvető tiszetelet nem képes megadni,pl.nem köszönt születésnapon,de a társasági oldalon pont aznap tud játékfelkéréseket küldeni,általában sok mindenből ki is hagy, de emellett kedves barátnőjének szólit,amitől a falra tudnék mászni.A puszi,ölelés is idegesit,nem őszinte,képmutatásnak érzem az egészet.Szeret ironikusan befelelgetni is.Nem őszinték a megnyilvánulásai sem tettekben, ezt igyekszik finoman burkolni.Annyira fokozódott az egész,hogy mostmár csak dühöt és ellenszenvet érzek iránta.Megakarom szakitani vele a kapcsolatot.Megmondjam-e neki,hogy nem akarom tovább hogy a lelki trutymóját rám zuditsa,meg nagy lelki beszélgetéseket se akarok vagy hagyjam egyszerüen válasz nélkül ha következő alkalommal jelentkezik?

2017. márc. 20. 11:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem korrekt ha letisztázod vele a helyzetet ha eddig beszélgetőviszonyban voltatok,szó nélkül hagyni elég bunkóság szerintem bár kétségtelenül az is egy megoldás.
2017. márc. 20. 11:54
 2/8 A kérdező kommentje:
Félő,hogy megjátszaná magát és azután amiket elmondok neki,hogy sérelmeztem a kapcsolatban felhasználná arra,hogy ezzel cseszegessen.Meg nem is szeretnék egy ilyen kapcsolatot folytatni
2017. márc. 20. 12:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem is céloztam arra,hogy folytatni kellene csak mielőtt hanyagolni kezded,ignorálod szerintem korrekt ha megmondod neki az okait ami(k) miatt részedről nem kívánatos a vele való további kommunikáció.
2017. márc. 20. 13:15
 4/8 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló,köszönöm azt hiszem iagazad van,meg ki is kivánkozik belőlem
2017. márc. 20. 13:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Magával azzal, amit a fő kérdésben leírtál, annyira még nem is lenne baj. Egyfokú bizalomnak is fel lehet fogni, ha valaki nekem teregeti ki a problémáit.

Viszont az, hogy csak akkor talál meg, ha szüksége van valakire, világossá teszi, hogy ő egyértelműen érdekbarát.

2017. márc. 20. 13:38
 6/8 A kérdező kommentje:
5-ös válaszoló:igen azzal nincs i gond ha valaki meséla problémáiról, csak az a gond ha a kapcsolat csak erről szól.Ha összejövetel van nála akkor sosem hiv meg,ha nem is aznap még utólagosan sem.Már belefáradtam ebbe az egészbe,mesélhetene a problámáiról azoknak akiket az összejövetelekre is elhiv,de gondolom velük másról beszélget, a szennyest meg meghagyja és meg van kire-kikre zuditja rá
2017. márc. 20. 13:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Volt hasonló "barátom", szerintem direkt csinálta, én megszakítottam vele a kapcsolatot, utána csodálkozva keresett, adtam neki még egy esélyt, ugyanez folytatódott, oké törlés, szó nélkül, hívott nem vettem fel. Fel is használta ellenem, közös ismerőseinknek pampogott, de már nem érdekelt.

Megérte.

Tedd te is ezt, mert iszonyúan idegesítő, tudom.

2017. márc. 20. 13:58
 8/8 A kérdező kommentje:
7-es: velem is pont ugyanez van adtam már neki néhány esélyt és ugyanaz folytatódik.Nekem is az a benyomásom ezt direkt csinálja.Minél rendesebb próbálok lenni ő annál inkább csinálja a szemét húzásokat
2017. márc. 20. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!