Pizsi partyt fogok tartani (13 éves vagyok) és nem tudom mit csináljak a barátnőmmel az este, mivel még nem csináltam ilyet. Valakinek van-e valami jó ötlete, hogy mit csináljak a barátnőmmel?
Nézzétek meg pl. a Pizsamaparti c. filmet.
" Siv új barátnőjénél, Cerisia-nél alszik, a pizsamapartin azonban különös dolgok történnek, és Siv előtt egy varázslatos világ elevenedik meg... "
-rajzoljatok egymás testére mindenfélét arcfestékkel, vagy olyan tollal ami nem árt a bőrnek (lehet ilyenek venni, nézz utána a neten). pld. "she is my BFF ->" "<- she is my BFF", vagy olyan dolgokat amiket ő szeret, amit ő sportol, mondásokat, sztorikat ilyenek. Utána meg róla fotót :)
-filmezzetek (akár horror filmet is nézhettek, ha bevállalósak vagytok)
-közös sütés, szülők segítsége nélkül. a boltba is ti menjetek el vásárolni, ti csináljátok meg, ti díszítsétek fel (pld. muffint)
-Fotózzátok egymást, csináljatok videókat
-Ha anyukád megengedi csináljatok "csajos estét" (vegyétek fel a magassarkúját, sminkeljétek ki egymást, körömlakk...akár szembekötővel, vagy fél kézzel, az nagyon vicces tud lenni :D)
-Társasjáték, kártya, nem olyan gyerekes, tök poén tud lenni
-Építsetek bunkert
-Másnap reggel menjetek el futni
-Csináljatok teszteket! Neten is van, de ilyen lányos újságokban is megtalálható. Először úgy töltsétek ki, hogy "a másik mit választana"
-na este meg a sötétben dumáljatok sokat, lelkizzetek, és érezzétek jól magatokat!:)
Borotválkozás, felelet vagy mersz
Az előbbi -hez mondanám, hogy az első Borotválkozás Nagyon vicces tud lenni, úgyhogy azt 11-12 éveseknek is ajánlom!! Tényleg nagyon vicces!
1. Aztasd a labad 5 percig meleg vízbe
2.kenj fel borotvahabot. (Mi el tobb, annak kisebb az esélye, h megvagod magad
3. Lentrol fel huzd
4. Alaposan mosd le!
5. Krémezd be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!