Hogy ismerkedhetnék össze vele?
Bocsi, ha rossz kategória.
Van egy fiatal szíművész, vagyis hát egyetemi hallgató, de már játszik darabokban, és meg vagyok őrülve érte. Tisztában vagyok vele, hogy a szerepeiben nem őt látom, de nem is a szerepei jönne be, hanem ő maga. Már alapból az is tetszik, hogy a színházat választotta, mert művészeti beállítottságú vagyok, és legközelebb hozzám is a színjátszás áll, de ezenfelül a kisugárzása, hangja, életszemlélete, és a beszédstílusa is elvarázsol, nem beszélve a külsőségekről.
Viszont sajnos úgy érzem, nincs módom megismerni. Ő a színpadon van, én a nézőtéren, majd a függöny elválasztja ezt a két világot, és nem tudom hogy lehetne mégis a másik oldalra kerülni. Nagyon rossz a reménytelenség..segítsetek :(
17/L
2017..
Bejelölöd fb-on, ráírsz, és voálá a két világ összekapcsolódott.
Minek? Ebből úgyse lenne semmi és csak mégjobban beleásnád magad,így csak mégrosszabb lenne. Ne légy olyan, aki szándékosan akarja magát megszivatni.
Sok-sok olyan ember van, mint te. Ez rajongás, de majd elmúlik.
Csinszka egy olyan levelet írt Adynak, amivel kitűnt a hatszáz egyéb rajongói levél közül. Csinálj valamit, ami lenyűgözné szerinted.
Egyébként, ha pesti vagy, nem nehéz kinyomozni, hol szoktak előadás után inni - én legalább is egy csomószor találkoztam már egy bizonyos kocsmában egy színház gárdájával. És tök normális, hétköznapi emberként viselkednek, szóval simán szóba lehet velük elegyedni :D
Adjátok itt a tippeket,miközben más srácot ezerszer könnyebben lehet megszerezni.
Ez egy önkínzás. Futni felesleges köröket,aztán ebből hogy lesz fenntartható párkapcsolat? Sehogy.
Biztos egy rajongó kislány fog kelleni neki a sok(?)nő közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!