Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mellőzött harmadik?

Mellőzött harmadik?

Figyelt kérdés
Egyre jobban érzem így magam. Régebben négyen voltunk barátnők, de fél éve elment egyikőjük. Így maradtunk hárman, páratlanul. Van A és B barátnőm. "A" barátnőm a másiknak szülinapjára még a múltkor egyencuccot készítetett. Ezen kívül még közös képeiket is kirakta az asztalára. (Én egyiken sem vagyok). Viszont "B" és "A" úgy beszélgtenek egymással, mintha kódnyelven lenne az egész beszéd. Nem avatnak be semmibe, ha párba kell állni, és én éppen nem vagyok a közelben, akkor nem tesznek velem kivételt, csak akkor, amikor "B" hiányzik. Akkor "A" folyton velem van. Végülis külön-külön mindkettővel nagyon jól beszélgetünk, és sokat röhögünk, meg néha megkérnek, hogy kísérgessem őket ide-oda, de az, hogy nem avatnak be semmibe és mikor olyan történik, elkezdenek fuldokolva röhögni, én meg állok mellettük és egy nagy kérdőjelként bámulom őket. Hogyan tudnék ezen az állapoton javítani? Hogyan lehetnék én is olyan értekes barátnő, mint "B"?

2017. márc. 15. 21:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Neked soha nem szabad változnod senki kedvéért, úgy vagy jó, ahogy vagy :D, szembesíted A és B barátnödet, hogy úgy érzed mellőznek téged, ciki nem ciki, ha fáj beszélni kell róla, remélem vannak olyan értelmesek és átgondolják a dolgokat.., viszont, ha direkt van így, akkor jobb minél elöbb kiszálni ebből a trióból, különben csak neked fog fájni
2017. márc. 15. 22:18
 2/4 anonim ***** válasza:

"Hogyan lehetnék én is olyan értekes barátnő, mint "B"?"

Szerintem te értékes vagy és nem ők az értékesek akik igy viselkednek veled.Ha folyatják ezt a magatartásformát lehet jobb bucsut inteni nekik.Megbeszélni nem tudom érdemes-e egy próbát megér mindenesetre.De fennáll a veszélye,hogy utána kifiguráznak.Meg aki igy viselkedik az eleve nem őszinte ember.Tapasztalatból mondom, mert nekem is van két ún."jó barátnőm", akiknek vannak fura huzásaik,és a napokban döntöttem el,hogy búcsút intek ennek a kapcsolatnak.Az egyiknek biztosan, de a másiknak is az lesz a vége, mert egy kaptafa a két személy mégha az egyikkel jobban ki is jövök.A tiszteletet egyikük sem képes megadni.Pl.születésnapomon nem köszöntötöttek(egymást köszöntik),én őket igen, önmagamtól.Egyiküknek az volt a megjegyzése,hogy azt a másik barátnőt hivta tortára meg összejövetelre,célozva rá,hogy engem meg nem.Mindent összegezve jó tanácsként mondom senki sem pótolhatatlan.Gondold át,hogy van olyan kapcsolat ami hosszú távon lehet több szenvedést okoz mint örömet.

2017. márc. 15. 22:42
 3/4 A kérdező kommentje:

Igazából már tizenegy éve vagyunk barátnők, így szinte mindig is elszakíthatatlanok voltunk. Nem tudnék csak úgy búcsút inteni nekik, főleg, hogy osztálytársak vagyunk, nem mellesleg nincs rajtuk kívül ilyen közeli barátnőm.

De mindent így összevetve lehet, hogy én reagáltam túl. Ma például nem volt olyan, hogy csak őke ketten voltak együtt, hanem én is. De ettől függetlenül bele kellett egy-egy beszélgetésbe kérdeznem, hogy én is értsem őket. Amúgy imádom őket. Nem nagyképűek, csak az utóbbi időben hanyagolható voltam néhányszor, de mondom, sok évet megéltünk már együtt. :) Igazából köszi, hogy írtatok, de megpróbálom nem a szívemre venni, ha épp nem én vagyok a középpontban.

2017. márc. 16. 17:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Az jó,hogyha átértékelted és objektiven látod a dolgokat :-)
2017. márc. 16. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!