15 éves fiu vagyok. Szivesen játszanék kikötözést. Engem kellene kikötözni. Akár én is kikötözhetnélek?
Figyelt kérdés
Aki ir annak leirom miben vennek részt.2017. márc. 13. 20:57
1/8 anonim válasza:
én nagyon szívesen kikötözlek...de szüleidet is megkérhetnéd, az a legegyszerűbb XD
24/F
2/8 A kérdező kommentje:
14-16 evesekre gondoltam
2017. márc. 13. 21:07
3/8 anonim válasza:
Te még szerintem olyat játssz, hogy gyakorolod a magyar helyesírást. Felütöd A magyar nyelv helyesírási szabályai c. könyvet, lapozgatod és tanulgatod. Különben egész életedre ilyen faragatlan maradsz.
4/8 anonim válasza:
Mi van?
Ezt írd már le pontosabban.
16/L
5/8 anonim válasza:
Ne néz annyi rohadt szürke 50 hülyeséget -.- 15évesen ne egy kikötözés legyen már az álmod.
6/8 anonim válasza:
erre már én is kíváncsi vagyok:D
mégis mire gondolsz?
7/8 anonim válasza:
Bőven történne ott más is igaz? Egyébként megértem, ha izgat (engem is, 16/l vagyok) csak még lehet, hogy nem kéne.
8/8 anonim válasza:
borsodban segítenek a cigányok. :D ki is fosztanak, aztán otthagynak kikötözve xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!