Volt egy legjobb barátom, aki elárult randiztam volna egy nővel, de ő rá startolt, és össze jöttek a hátam mögött. (Tudta hogy randizni akarok a nővel) Mit tegyek? Azóta eléggé elveszettnek érzem magam, és egy jó nagy üres luk tátong a lelkemben 21/F
Látom, régi a kérdés, de azért leírom csaj szemmel, mert annyi ilyen kérdés van, és tényleg rossz nézni, mennyi hülyeséget összehordanak.
Sok lány még abban hisz, hogy a fiúnak kell megtenni az első lépést, és neki csak reagálni szabad rá. Na most ha egy ilyen lánynak tetszik egy fiú, aztán kiderül, hogy az illető srác azért nem mer lépni régóta, mert egy haverja egyszer bejelentette, hogy esetleg talán valamikor ő is szeretne randizni vele, az nagyon kiábrándító. Én ugyan nem vagyok az a fajta, aki nem kezdeményez, de akkor is idegesítene, ha valakinek a tudtom nélkül "foglalt" jelzése van rajtam. Egy másik embert nem tudsz így megjelölni, hogy "stipi-stopi, az enyém, addig is, amíg eldöntöm, akarok-e valamit".
Másik, hogy ha tetszik egy csaj, de hetekbe telik leszervezni egy randit, akkor a csaj azt fogja gondolni, hogy mégse érdekled igazán, csak talonban van tartva, amíg nem jön jobb.
A havert sem kellene rögtön leírni. Gondolj bele, egy spanod megemlít egy csajt, akivel randizni fog, neked ekkor tűnik fel, hogy tényleg, ez egy szép lány, aztán telnek a hetek és még mindig nem látod, hogy együtt járnának, akkor még jó, hogy elhívod randizni. Nem hiszem, hogy ezzel be akart támadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!