Mit csináljak a BFF-emnek szülinapjára?
Ne haragudjatok vagy én vagyok túl öreg ehhez, vagy nem tudok lépést tartani a mai tini korosztállyal 25 évesen. Mi ez a BFF-es marhaság? "Best friends forever" vagy mi jó isten ez??? Magyarok vagyunk miért nem lehet azt írni hogy a "Legjobb Barátnőmnek.."
A másik dolog pedig az hogy mivel nem írtál semmi konkrétumot Kedves Kislány, hogy te mit is adományoztál már a drága BFFednek. Nehezen lehet ezáltal segíteni neked. Valami példákat kellett volna írni.
Adj neki pizsama szettet a felső részre pedig nyomtassad rá a kettőtök képet. Szimbolizálja hogy mennyire BFFesek vagytok
Vagy adj neki egy olyat plédet amire szintén rá van nyomtatva egy csomó szupi kép, kettőtökről összemotázsolva.
Jézus Mária!
Szerintem kölcsönösen ajándékozzátok meg egymást némi intelligenciával. Meg ésszel, mert úgy látom nem sok jutott. BFF .. pff... Te meg a BBONÖME (BorzasztóanButaOstobaNagyobbÖntudatúMintEszű) vagy igaz?
Mi a jóisten van veletek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!