Hogyan tudnám emiatt kevésbé rosszul érezni magam és visszavágni, amiért megaláztak?
A helyzet az, hogy járok vízilabdázni és nem sűrűn kerültem ilyen helyzetbe, ezért nem nagyon tudtam hogyan kezelni ezt a helyzetet.
Mikor vége volt az edzésnek, éreztem, hogy nagyon feláll a péniszem és először kimenni sem akartam, amíg ez tartott, de hülyén nézett volna ki, hogy csak én maradok, ezért megkérdeztem az egyik srácot, hogy szeretnék vele beszélni 1-2 percig, de nem szeretem, ha az emberek hallják, miről beszélgetek másokkal és nem szeretne-e addig itt maradni, ő meg azt mondta, hogy most nem ér rá, mert sietnie kell. Aztán hát igen.. az lett belőle, hogy észrevették és a srác, akit az előbb is említettem mondta, hogy most már érti valójában mit akartam tőle. Meg mindenki elkezdett rajtam röhögni, valami olyasmit beszólásokat kaptam, hogy az egyik csávó mondta, hogy mindig is tudta, hogy annyira jó teste van, hogy egyszer még egy másik vele egy nemben lévő embernek is ennyire tetszeni fog. Meg hogy nekem olyan kicsi, hogy egy csaj sem fog ugrálni örömében, erre az először említett srác fogta magát és megmutatta az övét, hogy az ilyen kell a lányoknak és hogy engem mennyire sajnál stb.
Egyszerűen akármit próbáltam visszaszólni, csak annyit mondtak, hogy nem érdekli őket az ilyen lúzerek véleménye. Ez az egész tegnap történt és minden nap van edzésem és semmi értelmét nem látom, ha ennyi emberrel szembe szállnék, úgy vagyok vele, hogy egyszer majd csak abbahagyják, de nagyon szarul érzem magam emiatt. A maradék önbizalmamat is elvették és bármennyire is szeretnék visszavágni, nem tudok, mert ahhoz túl visszahúzódó vagyok..
17/F
lol engem is baszogattak a csapattársaim mikor fociztam de meguntam ezért ott hagytam fel adtam mindent
és basztam az életre most itt vagyok 1 barátom van ha jol tom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!