Mit kéne tennem hogy ne higgyék aszt a lányok hogy én rosszat akarok nekik?
Figyelt kérdés
miért van hogy több lány is akinek tetszettem vagy most is az úgy viselkedik velem mint ha bántottam vólna már többször előfordult hogy tetszettem lányoknak amúgy alig ismernek na mind1 és én barátságos vagyok vóltam az ilyen lányokkal vólt akinek megis montam nem az a baj hogy nem tetszik külsőre csak másba vagyok szerelmes és hiába maradok kedves normális ezekkel a lányokkal idővel elkezdenek úgy viselkedni velem mint ha bántottam vólna őket pedig nem akartam rosszat most is van egy lány aki eleinte olyan lelkes vólt és mindig hangosan köszönt nekem én nem csináltam semmit de már köszönni is alig akar megint ugyanaz történik de azért mert nekem nem tetszik attól még nem akarok vele rosszba lenni nem úgy érten hogy bunkók lesznek csak levegőnek néznek pedig eleinte teljesen ők akartak velem jó viszonyba lenni és nem hiszem hogy csak azért kéne velem ridegül viselkedniük mert tetszettem-tetszek nekik mit kéne tennem hogy eszt elkerüljem ha egyszer hiába viselkedniük velük végig kedvesen és normálisan olyanok mint akiket bántottam vólna... és rosszul esik eszt látni :/2017. márc. 2. 15:12
11/19 anonim válasza:
Há' csihadjatok mán! 😂
És akkor Ő asztat honnan tutthassa, hogy jóje amit ír avagy sem, heh?
😂
12/19 anonim válasza:
"vólt" "aszt" "vólna" "eszt" "így gyorsabb begépelni..."
lusta, 2. osztályos taknyos már 10 van menj szépen aludni
13/19 A kérdező kommentje:
taknyos kis faszok akik kicsit sokat képzelnek magukról :D
2017. márc. 10. 22:53
14/19 A kérdező kommentje:
a helyesírásomra a válasz pedig ott van a komment szekcióban újra meg nem írom le :) amúgy az ilyen nyomorékoknak lemerem fogadni hogy fele olyan szókincse nincs mint nekem de verik a nyálukat hogy nyelvtanilag helyesebben írnak mint én :D közbe egy esszényi szövegben találnak 1 szövegtani hibát én behalok xdd és majd én eldöntöm akarok e nagybetűt írni és mondatokra tagolni a leírt szövegem ha zavar majd oda és válaszólt mert ez az oldal ezért van ;) óóó és igen beképzelt nyomorékokkal beképzelten kell vitát folytatni ;D
2017. márc. 10. 22:59
15/19 anonim válasza:
Meg is vâlaszoltad kérdező meg is mondtad nekik hogy akkor!?Nyilvàn némyelyikük nem varàtkozni akar amelyik meg nem az meg nyilvàn a bnője mellett àll nem melletted nem fognak veled baràtkozni ezt fogadd el!Persze nàlunk is volt olyan hogy fiu làny haversàg de ők voltak a normàlisabbak ugy értem nem szaladt el velük a csikó sztem örülj hogy elkerülnek !Keress fiu havert !
16/19 anonim válasza:
Meg is mondtad nekik hogy màsba vagy szerelmes *
17/19 anonim válasza:
Oooo de kemény vagy. Házid kész-e?
18/19 anonim válasza:
"majd én eldöntöm akarok e nagybetűt írni és mondatokra tagolni a leírt szövegem"
Erről van szó, pajti. Szabadon dönthetsz. Mint ahogy a csajok is szabadon döntenek, hogy akarnak-e egy ilyen igénytelen arrogáns farokkal járni.
19/19 A kérdező kommentje:
a fogyatékosok mint te soha nem fogynak el te szerintem végig se olvastad a kérdést honnan szalajtottad eszt a választ köze nem vólt témáhóz xddd kérlek mutasd meg hól írtam ahól azért nyavajgok mert ojan nehezenn menne a párkeresés? XDDD olvasd el megint akkor talán képes leszer értelmezni a kérdést :) és az ojanok mint te nem érdemelnek mást mit arroganciát a normális válasz adóknak pedig köszönöm és most elgondolkodhatsz hogy azokkal miért nem vóltam arrogáns akik normálisak vóltak tudod sok magadfajta elfelejti hogy ez nem egy balázs show XDD itt a kérdésre kell válaszólni :)
2017. júl. 31. 02:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!