Miért mondja rám azt a "barátnőm", hogy unalmas vagyok? Egyáltalán milyen az, aki érdekes, és milyen az, aki érdekes?
más az érdeklődési körötök, esetleg ő fejlődne, te pedig ugyanazokat a köröket futod, és észre sem veszed.
Teljesen mindegy, akkor is bunkóság a szemedbe mondani.
Én is nagyon sok embert unok, mert tényleg sokan megrekednek egy szinten, nem képzik magukat, nem fejlődnek. Mégsem mondom a szemükbe, csak elkerülöm őket szép lassan.
Milyen az, aki érdekes? Ez mindenkinek más. Engem is un valaki, mert nem a cipővásárlás és a hajpakolás a mindenem. Számomra meg ezeknek a témáknak a túlragozása unalmas.
Ha a parod, -vagy akarki mas- nem tud rad felnezni akkor unalmas vagy es nem fog soka tartani a kapcsolat. Joindulatbol elmondom mert legalabb kerdeztel. Van e olyan a kornyezetedben akire te felezel? Fonokod, baratod, ismeros. Akivel szivesen toltesz idot vagy toltenel ha z engedne. Miert?
Az a szemely akarsz lenni.
Lehet, hogy csak túlságosan eltérő a személyiségetek, őt más érdekli, mint téged.
Ez nem feltétlenül baj. Neked kell döntened, hogy kicsit alkalmazkodsz-e vagy lazítasz a barátságotok fonalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!