Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hol és hogyan barátkozzak?

Hol és hogyan barátkozzak?

Figyelt kérdés
Teljesen visszahúzódó típus vagyok,egyedül érzem magam jól ill.nyugodtnak.Egyedül a családommal szeretek lenni,más emberek társaságában kellemetlenül érzem magam és sosem tudok normálisan beszélgetni senkivel sem.Az összes barátomat eltaszítottam magamtól mert nem bírtam elviselni hogy megváltoztak és a rossz irányba mentek. Szeretnék pár újat de olyan nehezen megy,és mindig csak beégetem magam.Jó emberismerő vagyok,most mégsem tudom hol és hogyan próbálkozzak. 15/L
2017. febr. 24. 18:17
 1/1 anonim válasza:

Szia! Hát nem is tudom.. szerintem interneten próbáld meg ha akarod én is szívesen beszélgetek itt veled csak én meg 11 vagyok... De ha gondolod én ráérek..

Nyugi sokan vannak ezzel így. 11/L

2017. febr. 25. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!