25-30 évesek nektek mekkora társaságotok maradt középiskola/egyetem óta?
Nekem szinte teljesen leépült, mindenki külföldre, Pestre költözött, vagy nem érnek rá, mert hajtják a munkát a szürke hétköznapokban.
A kommunikációm a családon kívül pár emberre korlátozódik csak. Nem gondoltam volna ezt korábban.
Otthon volt egy haveri társaságom, azt hittem, kétirányú az érdeklődés, de amikor kijöttem kb. 1,5 éve Angliába, nem sokkal előtte legjobb barátnőmmel megszakadt a kapcsolatom (régi sztori végére lett pont téve), ebből a haveri társaságból meg hiába írkáltam másokra, ők egyszer sem írtak vissza. Tehát itt vagyok párommal kettecskén, meg otthon a család ugye, de ennyi. Nem hittem volna, hogy lassan 24 évesen ilyen gáz lesz a helyzetem barát téren. Próbáltam helyi magyarokkal találkozni, de feszt bűzös, hangos kocsmákban érzik jól magukat, érdeklődési kört tekintve meg sajnos elég mások voltunk, szóval jelenleg ennyi a helyzet. Melózgatok, sokszor kreatívkodok a konyhában, új recepteket próbálok ki, kísérletezgetek, videókat nézek, sorozatozok, sokszor rámjön a takarításmánia otthon, de sajnos sokszor ezek csak amolyan "űrkitöltésnek" vannak jelen.
Igyekszem változtatni, de eddig falakba ütköztem csak. Jó annak, aki nyitottabb, jobb a beszélőkéje :)
Utolsó: próbálj tanulni valamit esetleg. Még külföldiként külföldiekkel próbálj még akiknek szintén nehéz.
Ha szeretsz főzni hívj meg egy egy emberert vendégségbe.
Még azt ajánlom mindenkinek, hogy négy szemközt könnyebb beszélgetni. Esetleg egy pohár bor mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!