Szerintetek tolerálnom kéne, hogy így viselkedik a barátnőm, tartsak ki mellette?
Figyelt kérdés
Az egyik barátnőm megnyílt nekem, és elárulta, hogy vannak depressziós korszakai, illetve gyakori kedélyhullámzás jellemzi. Én próbálok belé életet lehelni, de mikor éppen mélyponton van, akkor szinte nem is néz felém, nem reagál az üzeneteimre, nem fogadja el a segítségem, mindent megígér, aztán az utolsó pillanatban leszerel. Ezt követi egy olyan időszak, amikor folyamatosan keres, találkozni szeretne. Próbálom megérteni, hogy neki pszichés gondjai vannak és szeretnék neki segítő kezet nyújtani, de iszonyú fárasztó tud lenni és rengeteg lelki erő kell hozzá, hogy folyamatosan alkalmazkodjak hozzá. Ti tudnátok önzetlenül kitartani mellette?2017. febr. 19. 10:08
11/11 anonim válasza:
Az én depis bnőm egyszer elhivott hogy beszêljünk erre kiderült hogy a bnőivel fasirtban volt akkor én meghalgattam a bajait egésznap és mikor megkérdeztem mi a szitu mivel eléggé feltűnő volt hogy rosszban vannak még majdnem a bnőm oltott le hogy miért kérdezősködök meg ne beszêljünk rola màrmint a problêmàkrol stb akkor kérdem én akkor minek legyek ott egy olyan szemêly mellett aki nem hagyja hogy segitsek !?Aztàn jön a duma hogy milyen szar alak vagyok mert nem vagyok ott cserben hagyom meg leszarom !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!