Szerettetek már valakit igy?
Figyelt kérdés
Hello.Apukámnak van\volt egy kolleganője aki rendes velem mindig mikor például össze futok vele de ez nem nagyon történik meg 3-szőr ha láttam.Szülinapomra is aszt kívántam hogy találkozhassak vele és találkoztam is meg ölelt. Mikor meg ölelt nagyon jol éreztem magam!már vagy 2 éve nagyon sokat gondolok rá és nagyon szeretem.A lányával nagyon rosszul egyezik mert mesélte apukámnak.De a lányát is barátnőmnek tartom de nem is nagyon ismerem csak netről ő is nagyon sokat jár az eszembe és ugy mondom hogy a legjobb barátnőm.A kolleganője apukámnak nagyon szép és kedves bár eszt nem sokan lássák igy és mindig meg védem ha valaki mond valami rosszat róla.Valamikor álmodozok is róla hogy ott van velem valamikor beszélek is persze evel tisztába vagyok hogy nincs ott velem.Mikor gondolok is rá aszt gondolom hogy mások aszt gondolják hogy hasonlítok rá meg ilyesmi és illezgetem magam. Bocsi csak igy tudtam el magyarázni ja és nem vagyok biszexuális. Mi lehet velem?! Ő 54 éves én meg 14 lány. Nagyon hiányziz! :)2017. febr. 10. 12:08
1/10 anonim válasza:
Ő számodra példakép és mentor egyben. Ne aggódj, ez teljesen normális, a szexualitáshoz pedig nincs köze.
2/10 A kérdező kommentje:
Jajj köszi szépen nagyon meg nyugtattál
2017. febr. 10. 12:19
3/10 A kérdező kommentje:
Ja és elkébzeltem ha meg halna hogy nagyon sírnak és jol esne ha látnák mennyire szerettem! Persze egyáltalán nem akarom hogy meg haljon nagyon szeretem
2017. febr. 10. 12:27
4/10 A kérdező kommentje:
És még vannak akik iránt igy érzek..
2017. febr. 10. 12:35
5/10 anonim válasza:
14 évesen ilyen helyesírás és fogalmazás... borzasztó. Én nem vagyok egy "nyelvtannáci", de ez már tényleg csapnivaló. Szégyelld magad.
6/10 anonim válasza:
Szeretem ezt az oldalt. Mindig rám cáfol, ha azt hiszem, ennél már nincs lejjebb. Kérdező fogalmazásában a gyenge kezdést erős visszaesés követte. De legalább évezhetetlen volt a hemzsegő helyesírási hibáktól.
7/10 A kérdező kommentje:
Bocsi de Romániába lakok és román osztájba is bocsi
2017. febr. 10. 14:21
8/10 anonim válasza:
Szia! Ez teljesen természetes, felnézel rá. Az én legjobb barátnőm 35 éves(én 17) és még is olyan mintha a testvérem lenne, pedig az anyám is lehetne. Először mindenki furának tartotta, aztán hozzászoktak. Barátkozz nyugodtan ezzel a nővel, és ne zavarjon senki. Hidd el te még jó helyzetben vagy, köztünk van kb. 1500km. Úgy hogy én nem tehetem meg minden nap, de te igen!
9/10 A kérdező kommentje:
És mikor el megy mellettem valaki csak ugy el kébzelem hogy ő az de persze tudom hogy nem ő az
2017. febr. 10. 20:20
10/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon aranyos vagy Princess:) Szerintem Te ragaszkodsz valakihez aki tetszik, példaképed. Ez jó dolog. Biztos jó szíved van és becsülendő ez.
A helyesírása miatt ne bántsátok légyszi. Nem azt kell nézni és amúgy is írta hogy Romániábol ír. A jó dolgokat vegyétek észre benne! Aranyos csajszi lehet;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!