SOS! Van egy nagyon fontos kérdésem. Segitetek?
Szóval semmi háttértörtént nélkül válaszoljunk. Gratula.
Mi törtét? Ez egy játék, mindketten belegyeztetek. Egyszer leesel a hintáról többet nem hintázol?
OKé enyit el mondok.Hazafelé jötünk a buszal a kirándulásrol
felelsz vagy merszt játszotunk Jozsival(azért irtam hogy Jozsi mert nem akarom ki irni a nevét.)Ő egy hüjeséget kért tölem én megtettem aztán én is ezt kértem töle.BEöl valami nagyon rosz lett
Hű... ez roppant sok infó.
Miért ne játszanál megint? Nem kell ekkora ügyet csinálni belőle.
A játék előtt egyezzetek meg, amit nem lehet kérni a másiktól. Ha elutasítják, kiszálsz. Ha nem teszed, és az egyik feladat kifog rajtad, add zálogul a cipődet zálogul. Mi is így csináltuk.
Eléggé nincs vér a pucádban.
Vagy írd le érthetően, vagy ne kérdezz semmit. Igazából nem is tudja egyikünk sem, hogy mire vársz segítséget, mert 0 konkrétum nélkül nem tudunk mit mondani.
Leírhatnád, hogy mi volt az a dolog, amibe beleegyeztél, vagy legalább közel azonos szinten lévő dolgot írj le róla :S.
Ugye vágod, hogy nem tettél fel kérdést? 😃😃
"Mit tegyek?"
Ezt leszámítva semmit se kérdeztél. Igyál több vizet, folytasd életed.
Mi van?? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!