Felveti, hogy találkozzunk. Mikor a részleteket egyeztetném vele már nem válaszol (már 5 napja). Mi ez?
Ez volt 6 napja.... Persze naponta 20-szor felmegy a Facebook-ra,úgy hogy az elfoglaltság a szememben nem kifogás jelen esetben. Tegnapelőtt ráírtam,hogy mi van vele,arra sem írt vissza, de látta az üzenetet.
Még ha az lenne hogy én erőltettem volna a találkozást érteném a jelzést,de pont hogy ő hozta fel hogy találkozzunk és úgy csinálja ezt. Egyáltalán nem értem az egészet.
Ha nem akarna inkább mondaná meg,bánom is én,de legalább annyira megtisztelhetne h válaszol...
Most miért kell lepontozni :( nem voltam bunkó, csak egy poént sütöttem el :c
Szomorú vagyok. Már több éve egy gyógyíthatatlan betegségben szenvedek s csak a pontozási rendszeren meg a lájkokon múlik az életem. Ti tartotok életben, erre nézzétek, mit műveltek...
Áh, ezt több "barátom2 csinálta...amikor meg rákérdezek, hogy mégis miért ignorálnak, akkor jaj csak túlreagálom.
De ha én nem válaszoltam mondjuk fél napig, akkor ősg..ci voltam.
Legutóbb ugyanez volt, meg volt beszélve minden, ő erőltette, erre se kép se hang, találkozó előtt két órával írt, hogy jaj elfelejtette, bocs.
Szerintem szrd le, ignoráld egy jó ideig. Idegesítő az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!