Hol találhatok magamnak legjobb baratnot? 17l
Ugy erzem sosem volt legjobb baratnom akivel sok kozos programot csinalnank, egyut toltenenk rengeteg idot, szoval akire a masodik felemkent tekinthetnek...nekem nagyon hianyzik az az erzes hogy odabujjak a baratnom melle filmezes kozben es erezzem hogy ra szamithatok es untathatom. Olyan igazi nyalas legjobb baratnos dolgokra vagyok! :D pedig nem egy erzelgos fajta vagyok.
Koszonom a valaszokat elore is 😊 leginkabb pesten,Mikloson keresek ilyen baratnot.
Igen,a fiukat szeretem :).
Masodik.. ez komoly kerdes :D
Biztos, hogy a helyükön vannak a fejedben a dolgok? Egy jó barátnőt nem arról lehet megismerni, hogy hozzá lehet bújni filmnézés közben, sokaknak erre nincs igényük, vagy kifejezetten taszítónak tartják, de ettől még tűzbe mennének a barátaikért.
Nekem volt "bújós" barátnőm, ő az első nehézségkor lekoptatott, míg azzal a barátnőmmel, aki 20 éve megvan, és számíthatok rá bármiben, gyakran még puszit sem adunk egymásnak találkozáskor.
Próbálj meg nem a külsőségekre koncentrálni, és talán kiderül, hogy már most is van jó barátnőd, még ha esetleg nem is ismerted fel.
Koszonom a valaszokat!
Utolso: nem a kulsosegekre megyek. Meg sose volt igazi baratnom ezt tudom biztosra. Ezt az osszebujosat azert irtam hogy legyen egy elkepzelese az embereknek rola hogy olyan baratnot akarok aki szinte a masik felem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!