Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hol találhatok magamnak...

Hercegno69 kérdése:

Hol találhatok magamnak legjobb baratnot? 17l

Figyelt kérdés

Ugy erzem sosem volt legjobb baratnom akivel sok kozos programot csinalnank, egyut toltenenk rengeteg idot, szoval akire a masodik felemkent tekinthetnek...nekem nagyon hianyzik az az erzes hogy odabujjak a baratnom melle filmezes kozben es erezzem hogy ra szamithatok es untathatom. Olyan igazi nyalas legjobb baratnos dolgokra vagyok! :D pedig nem egy erzelgos fajta vagyok.

Koszonom a valaszokat elore is 😊 leginkabb pesten,Mikloson keresek ilyen baratnot.

2017. febr. 1. 22:34
 1/7 anonim ***** válasza:
13%
Hetoro vagy?
2017. febr. 1. 22:51
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Tacskóban most 30% kedvezmény van rájuk.
2017. febr. 1. 22:52
 3/7 A kérdező kommentje:

Igen,a fiukat szeretem :).

Masodik.. ez komoly kerdes :D

2017. febr. 1. 23:02
 4/7 Lily Aldrin 22 válasza:
43%
tényleg nem volt még igazi legjobb barátnőd? :( nem nagyon tudok barátkozási tippeket adni m én még 3 évesen barátkoztam össze legjobb barátnőmmel. Szerintem ne azd keresd h hol illetve ha van vmi érdeklődési köröd és annak van egy klubja vagy ilyesmi ott biztos találsz hasonló érdeklődésű embereket és lehet h ott találsz legjobb barátnőt de szerintem ilyen korban már mindenkinek van. 15l
2017. febr. 1. 23:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha az általánosban és a középiskolában nem volt szerencséd, akkor talán egyetemen.
2017. febr. 1. 23:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy a helyükön vannak a fejedben a dolgok? Egy jó barátnőt nem arról lehet megismerni, hogy hozzá lehet bújni filmnézés közben, sokaknak erre nincs igényük, vagy kifejezetten taszítónak tartják, de ettől még tűzbe mennének a barátaikért.

Nekem volt "bújós" barátnőm, ő az első nehézségkor lekoptatott, míg azzal a barátnőmmel, aki 20 éve megvan, és számíthatok rá bármiben, gyakran még puszit sem adunk egymásnak találkozáskor.

Próbálj meg nem a külsőségekre koncentrálni, és talán kiderül, hogy már most is van jó barátnőd, még ha esetleg nem is ismerted fel.

2017. febr. 2. 11:30
 7/7 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

Utolso: nem a kulsosegekre megyek. Meg sose volt igazi baratnom ezt tudom biztosra. Ezt az osszebujosat azert irtam hogy legyen egy elkepzelese az embereknek rola hogy olyan baratnot akarok aki szinte a masik felem

2017. febr. 2. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!