Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hugom lefeküdt a legjobb...

Hugom lefeküdt a legjobb barátnőm pasijával. Te mit tennél?

Figyelt kérdés
Jó a kapcsolatom a hugommal és most két tűz közé szorultam, mert könyörög, hogy ne mondjam el a barátnőmnek. A barátnőmmel viszont a legbelsőbb dolgokat is megbeszéljük.

2017. febr. 1. 21:20
 1/9 anonim ***** válasza:
43%
Ha annyira jóba vagy a hugoddal, ne mondd el a barátnődnek, hogy vele csalta meg a pasija, csak azt, hogy megtudtad, lefeküdt egy másik lánnyal és pont.
2017. febr. 1. 21:24
 2/9 Rockabilly69 válasza:
72%
Hugodnak és a pasinak. kell megmondania minél hamarabb. Vállalják a felelősséget. Ha nem mondják, akkor te mondod az ő jelenlétükben.
2017. febr. 1. 21:27
 3/9 anonim ***** válasza:
3%
Hugom oldalan allnek. Tuti nem mondanam el
2017. febr. 1. 21:28
 4/9 anonim ***** válasza:
12%

Nem kell belefolyni, mert ez a pasi ha a húgoddal kefélt, akkor biztos csalta mással is a barátnődet. Ez a barátnőd dolga, hogy rájöjjön, és ennek megfelelően cselekedjen. Nem kell beleavatkozni.

Egyébként a legjobb barátnőd pasija helyében én is megdugtam volna a húgodat.

2017. febr. 1. 21:39
 5/9 anonim ***** válasza:
71%

Attól, hogy a húgod, még egy ri**nc.

Te tudnál bízni a barátnődben azután, hogy eltitkolta előled, hogy a húga megdugatta magát a pasiddal ? Naná, hogy nem. Ahogy senki más sem.

Szépen megmondanám a huginak, hogy ha elég nagylány volt megb**atni magát más pasijával, akkor legyen ahhoz is nagylány, hogy szépen odaáll a sráccal a csaj elé és bevallják, mit csináltak. Megadnám neki az esélyt, de ha ő nem, akkor én mondanám el. Egy igaz barát megérdemli az őszinteséget.

És persze mélységesen csalódnék, hogy ez lett a kistesómból.

2017. febr. 1. 21:41
 6/9 anonim ***** válasza:
melle allnek, kerdes nelkul. A csalad fontosabb.
2017. febr. 1. 21:58
 7/9 anonim ***** válasza:
48%
Írnek belole egy nagyon jo konyvet. Persze azutan h kihevertem, h a hugom egy ekkora rbanc lett... De legeloszor leordibalnam a fejet, h egyaltalan h kepzelte az egeszet utana, h egyaltalan miert azzal az atkozott pasival fekudt ossze. Itt megkernem nagyon feszult hangon de halkan (mikozben idegessegemben a hajamat tepkedem) h megis miota van ez, mi tortent, stb. Atertekelnem a helyzetet, kellene egy kis ido amig felfognam, aztan ha nincsenek olyan plusz zavaro tenyezok mint, h mondjuk terhes lett, v mittomen, megkerdeznem h o mit erez es h a pasi (mar ha az a bunko szemet tud egyaltalan erezni, es nem csak megd**ni minden not...). Aztan ha magatol nem meri raordibalnam h most legyen kepe bevallani a baratnomnek, es ha igazi jo baratno, akkor megprobalnam megmenti a kapcsolatunkat, h tudja, h en nem vok hibas. De az 5# valaszolo is nagyon jol megfogalmazta.
2017. febr. 1. 21:59
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
2017. febr. 1. 22:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Jól lecseszném a hugom, de mellette állnék. A barátnőmnek elmodnanám, hogy megtudtam, hogy valakivel lefeküdt a pasija, de a hugomat nem mártanám be.
2017. febr. 5. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!