Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért van ez, már ott tartok...

Miért van ez, már ott tartok hogy depressziós leszek?

Figyelt kérdés

Na szóval,eddig voltak barátaim, akikkel eljártam ide oda,és nem csak arra kellettem nekik hogy segítsek vmit, hanem úgy tényleg. De most kb. ősz vége óta, mindenki elhidegült tőlem vagy nem tudom, nagyon magányosnak érzem magam , mivel kb. 1-1,5 hónapot ki kellett hagynom suliból egészségügyi ok miatt. Iskolába , kb mindenki csak haver alapon van, holott tavaly , nyáron mentünk moziba, strandra stb.. Nem tudom mi lett ,de nagyon úgy érzem hogy magányos lettem , és roh*tul agresszív,ezt osztály főnök is és a szüleim is észrevették meg úgy mindenki , aki ismer semminek nem tudok örülni, már vagy 2 hónapja nem voltam BOLDOG , de tényleg :/ , régen minden apróságnak örültem , most meg egyszerűen semmi nem boldogít. És ősz óta nem voltam sehol ,bulizni/szórakozni, kivétel a szilvesztert. Nem tudom miért érzek így !Még egy darabig nem is sportolhatok :/ Pedig imádtam, de ki kell még bírnom pár hónapig.

Más is van ezzel így ???

16/f

2017. jan. 31. 21:18
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
2 hónap :"DDDD Nem leszel depressziós ne aggódjál.. kezdesz felnőni, tudod ez szellemi éréssel jár, ha nem aberrált az ember, majd kinövöd, de ne hidd magad depressziósnak :"D
2017. jan. 31. 21:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Nyiss a barátaid felé, ha ők kezdenek elhanyagolni, te próbáld mindig keresni őket, érdeklődni felőlük.
2017. febr. 1. 07:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, nem olyan egyszerű ez . Én azthittem hogy még nem vagyok felnőtt, akkor nem is mehetek szórakozni ? Vagy mit csinál egy felnőtt?
2017. febr. 1. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!