Miért van ez, már ott tartok hogy depressziós leszek?
Na szóval,eddig voltak barátaim, akikkel eljártam ide oda,és nem csak arra kellettem nekik hogy segítsek vmit, hanem úgy tényleg. De most kb. ősz vége óta, mindenki elhidegült tőlem vagy nem tudom, nagyon magányosnak érzem magam , mivel kb. 1-1,5 hónapot ki kellett hagynom suliból egészségügyi ok miatt. Iskolába , kb mindenki csak haver alapon van, holott tavaly , nyáron mentünk moziba, strandra stb.. Nem tudom mi lett ,de nagyon úgy érzem hogy magányos lettem , és roh*tul agresszív,ezt osztály főnök is és a szüleim is észrevették meg úgy mindenki , aki ismer semminek nem tudok örülni, már vagy 2 hónapja nem voltam BOLDOG , de tényleg :/ , régen minden apróságnak örültem , most meg egyszerűen semmi nem boldogít. És ősz óta nem voltam sehol ,bulizni/szórakozni, kivétel a szilvesztert. Nem tudom miért érzek így !Még egy darabig nem is sportolhatok :/ Pedig imádtam, de ki kell még bírnom pár hónapig.
Más is van ezzel így ???
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!