Szerintetek is taplóság kibeszélni valakit, aki kb.2 méterre van tőletek?
Figyelt kérdés
Ha sutyorog egy társaság, miközben csak te vagy a közeledben, akkor valószínű, hogy téged beszélnek ki éppen, nem?2017. jan. 27. 20:47
1/5 anonim válasza:
Nem biztosan, lehet olyan a téma, amit nem akarnak, hogy meghallj, azonban téged nem érint.
Pl. te egy tipikus spicli vagy
Akkor egyértelmű, hogy nem előtted beszélik ki a tanárt, vagy egy barátodat/ismerősödet beszélik ki, és hasonló dolgok, vagy nem rád tartozik, hogy y és x-t hányan rakták meg múlthéten.
2/5 anonim válasza:
Szerintem taplóság akkor is, ha a közelben sem vagy.
3/5 anonim válasza:
Igen, én 3 méterről szoktam...:)
4/5 anonim válasza:
"Szerintetek is taplóság kibeszélni valakit?"
IGEN
"Ha sutyorog egy társaság, miközben csak te vagy a közeledben, akkor valószínű, hogy téged beszélnek ki éppen, nem?"
NEM
Sok másról is lehet szó, nemcsak rólad.
5/5 anonim válasza:
Ha rádnézegetnek akkor lehet, hogy rólad beszélnek. Ha észre se vesznek, akkor biztos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!